• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Triler od 258 minuta i pobjeda Krajinovića!

Autor mondo.rs

Bio je na gem od pobjede u trećem setu, ali je onda sebi zakomplikovao život... Pa još malo više i više, ali je prošao u naredno kolo Rolan Garosa!

Mnogo teže nego što je u jednom trenutku djelovalo, ali Krajinović je u trećem kolu!

Srpski teniser je poslije pravog trilera prošao upornog rivala Roberta Karbeljasa Baenju nakon četiri sata i 18 minuta, iako je djelovalo da će na terenu provesti samo tri seta.

Imao je meč loptu na 6:5 u trećem setu, odmah nakon napravljenog brejka, ali je Španac uspio da uzvrati, odveo je susret u taj-brejk, pa meč produžio za još gotovo dva sata tenisa u kojima je publika zaista mogla da uživa.

Krajinović je imao "deža vi" u petom setu kada je opet poveo 6:5, Baenja je izjednačio, da bi Srbinu za pobedu bio neophodan još jedan brejk i tri meč lopte.

Momci, svaka čast na borbi i tenisu!

FILIP KRAJINOVIĆ - ROBERTO KARBELJAS BAENJA 3:2 (6:4, 6:4, 6:7, 3:6; 8:6)

Teško je i pretpotaviti koliko bi na sebe bio ljut Krajinović da je "ispustio" plasman u treće kolo Rolan Garosa, ali i iz ovakvih pobjeda će moći da izvuče mnogo pouka koje se prije svega odnose na opuštanje nakon dobrih poteza...

Lakšeg prolaska u narednu rundu takmičenja koštala su ga mnogobrojne greške, ali dobra vijest za njega je da je uspio da se "iščupa" i izbjegne etiketu tragičara u ovom susretu.

Karbeljas Baenja ga je u petom setu natjerao da ostavi posljednje atome snage i kada je bio na poen od pobjede, ali je morao da ostavi i "rezervu" kako bi stigao do svog najboljeg rezultata ikada na Rolan Garosu.

Priliku da dodatno popravi učinak imaće već za dva dana protiv Stefanosa Cicipasa iz Grčke koji je šesti nosilac na zemljanom grend slemu.

Pitanje je koliko je ostalo snage Krajinoviću pošto je prve dvije runde Rolan Garosa prošao nakon pet setova, a već je "upisao" sedam sati i 14 minuta tenisa. 

Osim njega u treće kolo već je prošao Laslo Đere, čiji će rival biti Kei Nišikori, dok do Rafaela Nadala nije "dobacio" Miomir Kecmanović. Novak Đoković i Dušan Lajović svoje mečeve drugog kola igraju u četvrtak.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC