• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grmljavina prekinula program Rolan Garosa

Autor mondo.rs

Najnezadovoljniji je svakako Rafael Nadal koji je bio na dva dobijena gema od završetka posla protiv Keija Nišikorija, ali će morati još jednom na teren.

Snažna oluja u Parizu!

Zbog udara gromova u prestonici Francuske prekinut je program na dva meča četvrtfinala muškog singla, čak iako u tom trenutku nije padala kiša.

Sudije su u razgovoru sa igračima na terenu donijele odluku da se povuku u svlačionice do poboljšanja vremenskih uslova, pošto pravila nalažu da se mečevi u slučaju grmljavine prekidaju, a vidjećemo koliko će pauza potrajati pošto je u međuvremenu počela i kiša...

Posebno ljut zbog vremena bio je Nadal, koji je protiv Nišikorija bio na dva gema od dobijenog meča (6:1, 6:1, 4:2), dok su se Federer i Vavrinka brže dogovorili.

KRAJ ZA SRPSKI DUBL

Srpski teniseri Dušan Lajović i Janko Tipsarević nisu danas uspjeli da se plasiraju u polufinale Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu u konkurenciji dublova, pošto su izgubili od nemačkih tenisera Kevina Kravica i Andreasa Misa poslije tri seta, 1:6, 7:6, 6:7.

U duelu švajcarskih tenisera za sada je uspješniji Federer (2:1), dok je u četvrtom setu rezultat izjednačen (3:3) i servis ima Vavrinka, koji je djelovao kao da bi mu pauza i te kako pomogla da nađe dodatnu energiju za preokret.

Za sada je nepoznato koliko će prekid trajati...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC