• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rodžere, da li ćete igrati opet na Rolan Garosu?

Autor mondo.rs

Aleks Koreča nije uspio jer je Švajcarac samo nestao u tunelu "Šatrijea", ali...

(3) Rodžer Federer teško je podnio još jedan, šesti poraz od (2) Rafaela Nadala u isto toliko susreta na Rolan Garosu, prije izlaska sa "Šatrijea" napucao je lopticu u publiku, a onda bukvalno nestao u tunelu prije nego što je Aleks Koreča uspio da ga pita bilo šta.

Kada se malo ohladio, iako vidno neraspoložen, osvajač 20-gren slem titula i jednog Rolan Garosa iz 2009. pojavio se na konferenciji za medije i, doduše uz jasno naznačeno "ako", najavio da će nastupiti u Parizu i 2020.

VIDEO: LJUTI FEDERER SKINUO KAPU NAVIJAČU

"Mislim da sam igrao odličan tenis na šljaci ove godine, uživao sam od starta turnira, a tu su i navijači koji su me podržavali od prvog dana. Poslije pauze sam se vratio i bili su tu. Iznenadio sam možda i sebe načinom na koji sam došao do ove faze turnira", rekao je Federer, koji prethodne tri sezone nije nastupao u Parizu zbog povrede, a potom i procjene da to nije dobro za njega pred sezonu na travi i Vimbldon.

"A, sljedeće sezone... Vidjećemo šta će biti. Nadam se da ću biti spreman da igram i sljedeće godine, ako sve bude u redu biću tu".

NIŠTA OD "KLASIKA": NADAL POČISTIO FEDERERA

Ako se iz ove izjave ne može zaključiti da je Federer siguran da će se prijaviti za 124. Rolan Garos, bar možemo jasno zaključiti da ne planira da završi karijeru na kraju ove sezone.

Federer je rođen 8. avgusta 1981, što znači da će krajem maja i početkom juna naredne sezone imati 38 godina, devet meseci i 20-ak dana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC