• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borčevci poslije poraza: Izvući ćemo se iz ovoga!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Rukometaši Borca Bojan Rađenović i Srđan Savić ipak uprkos porazu u drugom meču finala vjeruju da će u majstorici stići do pobjede i šampionske titule.

 RK Borac Srđan Savić i Bojan Rađenović poslije poraza - Izvući ćemo se iz ovoga Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Borac je propustio prvu "meč-loptu“ u Ljubuškom i upisao poraz od Izviđača 24:21 kojom je rezultat u finalnoj seriji plej-ofa PLBIH izjednačen na 1:1.

"Skauti“ su uspjeli da izbore majstoricu koja će se igrati u utorak ili srijedu u Ljubuškom, steknu dodatno samopouzdanje, međutim, u taboru Borca nisu klonuli poslije poraza.

Najbolji pojedinac u redovima Borca, Bojan Rađenović, koji je postigao čak 11 golova rekao je poslije meča da vjeruje u svoju ekipu i pobjedu u odlučujućem, trećem meču.

"Očekivali smo tešku utakmicu, znali smo protiv kakvog protivnika igramo. Dali smo sve od sebe, ali nismo odigrali najbolje što znamo. Mislim da ovo čak nije ni pedeset odsto onoga što znamo. Vjerujem u svoju ekipu, vjerujem da ćemo se izvući iz ovoga i slaviti u trećem meču. Nemamo mnogo vremena za odmor. Vjerujem u saigrače, stručni štab i trenera da ćemo se spremiti maksimalno moguće. Ove greško što smo danas imali ćemo da popravimo i nadam se dobrom rezultatu“, rekao je Rađenović.

Njegov saigrač Srđan Savić čestitao je ekipi Izviđača na fer i korektnoj utakmici i dodao da Borac mora da popravi utisak.

"Nisam zadovoljan našim otvaranjem utakmice, našom igrom. Imamo treću utakmicu da popravimo utisak, jeste da je teško putovanje ali daćemo sve od sebe i pokazaćemo se u najboljem svjetlu. Iako je već 8. juni, sezona je duga, nadam se da ćemo ovo izvući kako treba“, poručio je Savić.

PROČITAJTE JOŠ:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC