• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Opet isto finale Evrolige?

Polufinale vaterpolo Evrolige: Pro Reko-Mladost, Jug-Vašaš.

 VATERPOLO: Opet isto finale Evrolige?  Izvor: MONDO

Branilac titule prvaka Evrope u vaterpolu, italijanski Pro Reko i dubrovački Jug, evropski vicešampion, imaju sve šanse da se ponovo bore za krunu.

Žrebom u Barseloni u ponedeljak je odlučeno da polufinalni parovi plej-ofa budu Pro Reko i zagrebačka Mladost (18 sati), odnosno Jug i mađarski Vašaš (19.45h).

Finalni turnir Evrolige biće odigran u Barseloni 9. i 10. maja. Prošle godine u Milanu u finalu su igrali Pro Reko i Jug.

U Pro Reku, koji nazivaju i evropski vaterpolo drim tim, igra Vladimir Vujasinović, kome će to biti prilika da osvoji drugu uzastopnu titulu prvaka Evrope sa ekipom iz Đenove. Sledeće sezone vraća se u Partizan...

Trener Mladosti Ozren Bonačić izjavio je hrvatskom portalu crowaterpolo.com da je očekivao Pro Reko u polufinalu i da je već naručio kasete sa utakmicama italijanskog šampiona.

"Izvrsni su i gledajući na papiru oni su jači od ostale tri ekipe, ali to ne znači ništa. Mi idemo da ih pobedimo!", rekao je Bonačić i dodao da priželjkuje hrvatsko finale Evrolige.

Mladost i Jug igraju i u finalu hrvatskog plej-ofa, a trener Juga Emil Nikolić ocenio je da će protiv Vašaša odlučivati nijanse.

Od polufinalista Evrolige, Mladost je ubedljivo najtrofejniji evropski klub sa sedam trofeja. Pro Reko ima četiri naslova prvaka Evrope, Jug tri, a Vašaš dva .

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC