• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miomir nije uspeo, Đere jedini adut

Autor mondo.rs

Srbija će imati samo jednog predstavnika u glavnom žrebu turnira u Haleu.

Prva nedelja "sezone trave" se završava, a od ponedeljka ljubiteljima tenisa predstoje uzbuđenja na turnirima u Haleu i u londonskom Kvins klubu, što su tradicionalno najznačajnije provere uoči Vimbldona (1-14. jula).

Laslo Đere se po plasmanu na ATP listi (27) našao u glavnom žrebu Halea i u prvom kolu će se sastati sa domaćim teniserom Janom Lenardom Štrufom (38), koji je u subotu izgubio polufinalni meč u Štugartu, od Italijana Beretinija.

Četiri meča na travi biće prednost Štrufa u odnosu na Đerea, koji će se prvi put ove godine naći na toj podlozi, za koju je pre nekoliko dana u Beogradu rekao novinarima da mu itekako odgovara i da u ovom delu sezone ima velike ambicije.

Zimus su se on i Štruf sastali u Oklendu, u sklopu priprema za Australijan open i tada je Đere predao pri rezultatu 6:7, 0:2.

Srbija je mogla da u Haleu ima dva predstavnika, ali je Miomir Kecmanović (83) stao u drugoj rundi kvalifikacionog dela.

Posle rutinske pobede nad malo poznatim Nemcem Veselsom, 19-godišnji Beograđanin poražen je od 71. na svetu, Portugalca Žoaoa Souse, u tri seta - 7:6 (10:8), 4:6, 1:6.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC