• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer sa novim trenerom juri Rolan Garos

Rože Federer, koji je loše započeo 2008. godinu, rešio je da osvoji jedini Gren slem koji mu nedostaje, Rolan Garos, angažovanjem novog trenera.

 Federer sa novim trenerom juri Rolan Garos  Izvor: MONDO

Rože Federer ove sezone definitivno ne opravdava titulu "prvog reketa sveta", ali Švajcarac je odlučan da to popravi na sledećem Gren slemu, Rolan Garosu, zbog čega je spremio i novo "oružje".

Federer, koji ove nedelje učestvuje na ATP turniru u portugalskom Eštorilu, na svom zvaničnom sajtu saopštio da je započeo saradnju sa trofejnim trenerom Hozeom Iguerasom, koji je trenirao svetske teniske šampione poput Džima Kurijera, Majkla Čenga i Pita Samprasa.

"Uzbuđen sam što ću raditi sa Hoze Iguerasom, jednim od najcenjenijih i najboljih trenera u svetu tenisa. On je trenirao sjajne igrače, uključujući bivše teniske rekete broj jedan. Radićemo zajedno sedam dana i videti da li to donosi uspeh", objavio je Federer na svom zvaničnom sajtu.

Prvi reket sveta ove godine igra neprepoznatljivo i ovo mu je najgori start sezone od 2000. godine, kada je imao 18 godina, jer ni na jednom od četiri turnira, na kojima je učestvovao ove sezone, nije stigao do finala.

Ipak, osvajač 12 Gren slem titula nada se da će uz pomoć novog trenera, koji je specijalista za šljaku, konačno doći do one koja mu nedostaje - titule pobednika Rolan Garosa. U poslednja dva finala u tome ga je sprečio “kralj šljake” Rafael Nadal.

"Osećam se sjajno, gladan sam trofeja i spreman za naredne turnire u Evropi", rekao je Federer.

Švajcarac koji je bio bez trenera od maja prošle godine kada se razišao sa Tonijem Roučom, u prvom kolu ATP turnira u Eštorilu igraće protiv Belgijanca Olivijea Rohusa, a pred ovaj turnir iskoristio je priliku da poseti trke Moto GP šampionata, koje su tokom vikenda vožene u tom portugalskom gradu.

Turnir u Eštorilu igra se za nagradni fond od 370.000 evra.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC