• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Subotić, Nježić i Daničić vjerni Borcu

Autor mondo.ba

RK Borac m:tel produžio ugovore sa tri igrača, u klubu najavljuju da će većina ekipe nositi crveno-plavi dres i naredne sezone.

 Subotić, Nježić i Daničić produžili ugovor sa RK Borac Izvor: MONDO/RK Borac

Uprava banjalučkog Borca tokom ljetne pauze radi na formiranju ekipe za narednu sezonu, u kojoj će okosnici činiti dosadašnji članovi kluba.

Srednji bek Goran Daničić, desno krilo Miloš Nježić i golman Slađan Subotić produžili su u petak ugovore sa banjalučkim RK Borac m:tel na još godinu dana.

"Veroma mi je drgao što sotju dokazali da su pravi Borci, pravi momci, idemo dalje i nadam se da ćemo sljedeće sezone osvojiti oprvenstvo koje nam  je izmaklo za dlaku.Trener Mirko Mikić radi na formiranju ekipe za nastavak prvenstva, uskoro ćemo imenovasti i sportskog direktora, idemo dalje. Podrška nam dolazi i od svih  institucija i nadam se da ćemo napraviti iskorak u odnosu na prošle sezone i probaćemo da naopravi tim  koji će biti konkurentan i za evropsko takmičenje u kojem učestvujemo“, rekao je direktor Borca Vladimir Branković.

Izvor: MONDO/RK Borac

RK Borac u međuvremenu su napustili Srđan Mijatović, Dean Šešić, Haris Buljina, Arman Baširević i Dejan Unčanin koji je završio karijeru.

Uprkos činjenici da je otišao Beširević, u klubu ne namjeravaju da dovode još jednog golmana.

"Sa Ljubišićem sam obavio razgovor, postigli smo dogovor oko uslova i ostalo je samo da on potpiše ugovor. Imamo razgovore i sa nekoliko igrača koje želimo da dovedemo ,ali ne možemo još da pričamo o imenima upravo zbog tih pregovora. Imamo dogovor sa RK Sloga da par mladih igrača odu tamo na pzajmicu jednu sezonu i pomognu Slogi“, rekao je Branković.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC