• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delpo: Možda sam odigrao POSLJEDNJI MEČ u karijeri

Autor mondo.rs

Argentinac danas mora na operaciju nakon koje nije siguran da li će biti u stanju da nastavi profesionalno da se bavi tenisom

Huan Martin Del Potro gotovo cijelu karijeru kuburi sa povredama, i to ozbiljnim, koji su ga dugo odvajale od terena i spriječile da pokaže sav potencijal koji posjeduje.

Argentinac je poslije višemjesečne pauze i povratka doživio novi peh na turniru u Londonu, kada je proklizao na meču protiv Denisa Šapovalova i žestoko oštetio koljeno.

Ustanovljeno je da mora na operaciju, drugu u posljednjih osam meseci.

Mnogo tužnije od toga je priznanje Delpa da je taj meč u prvom kolu turnira u Kvinsu možda posljednji koji će odigrati u karijeri.

Delpo je u video poruci saopštio da će danas u Barseloni biti podvrgnut hiruruškoj interevneciji nakon koje ga čeka dug oporavak.

"Želim da vam kažem, ponovo sam doživio frakturu desne čašice koljena. Poslije obavljenih ljekarskih pregleda i razgovora sa doktorima, savjetovali su mi operaciju kao najbolje moguće rješenje. Pitao sam ih za najbolju opciju, ne samo kada je reč o tenisu, a oni su mi rekli da bez ikakve sumnje moram na operaciju", naveo je Del Potro.

"Kao što možete da pretpostavite ovo je težak trenutak, tužno je što ponovo moram da prolazim kroz iste stvari, nisam očekivao tako nešto, ali idemo dalje... Slijedi operacija i ne mogu da kažem ništa više od toga, jer ne znam šta će se dalje događati. Nadam se da će oporavak teći dobro, da će moje koljeno da se rehabilituje. A da li je taj meč protiv Šapovalova bio posljednji u mojoj karijeri, to sada ne znam... Tokom oporavka moći ću hladne glave da razmislim dobro o svemu i znaću da li će moje tijelo moći da podnese napore koji će uslijediti kasnije", rekao je visoki argentinski teniser, uz zahvalnost svima na podršci tokom teškog trenutka u karijeri.

Huan Martin Del Potro (30) profesionalnu karijeru je započeo 2005, i od tada je osvojio 22 ATP titule, uključujući i jedan grend slem - US Open 2009. godine.

Najbolji renking imao je u avgustu prošle godine, kada je bio treći na svijetu, a trenutno je 12. na ATP listi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC