• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rađen opet crveno-bijeli: Želio sam ovakav kraj

Autor mondo.rs

Trofejni vaterpolista ponovo stigao u Zvezdu. Zajedno sa Igorom Milanovićem, i on je predstavljen na "Marakani" ovog utorka.

 Nikola Rađen - Želio sam ovakav kraj u VK Crvena zvezda Izvor: MONDO/Mladen Šolak

Zajedno sa Igorom Milanovićem, čuvenim vaterpolistom i trenerom, Crvena zvezda u utorak je predstavila i veliko igračko pojačanje.

Poslije uspješne sezone u ruskom klubu Dinamo Moskva, bivši reprezentativac Srbije Nikola Rađen (34) vratio se u Zvezdu, u kojoj je od 2012. do 2014. godine ostavio dubok trag.

"Intimno sam priželjkivao da završim karijeru u Zvezdi, pa je i uslijedila saradnja sa klubom koji volim i za koji navijam", rekao je Rađen na konferenciji za novinare medija centru Sportskog društva Crvena zvezda, okružen mladim vaterpolstima.

Ovog puta, on je došao u klub i kao igrač i kao direktor WIND Sporta, mladog vaterpolo kluba iz Pančeva, u kojem je prošle sezone sarađivao sa Milanovićem, sportskim direktorom.

"U skladu s tim, osmislili smo da ovo ne bude klasična konferencija, već smo htjeli da ovde budu i budući šampioni. Što se tiče saradnje Zvezde i WIND-a, mi smo prije osam mjeseci pokrenuli novi vaterpolo klub uz podršku svih struktura u Pančevu, gdje imamo odlične uslove".

"Igor i ja smo to počeli preko kampa, njemu se svidjela ta ideja i sasvim je bilo prirodno da uslijedi ovakav tip saradnje, kakav će i biti. Jedva čekam da počnu utakmice sa Zvezdom, jedva čekam da opet vidim publiku na tribinama, naše navijače, koji su bitan faktor, a drago mi je što saradnja WIND sporta i u Zvezdi može da se nastavi. Vidite da su nam i klupske boje iste", dodao je Rađen.

Tokom prošlog boravka u Zvezdi, Rađen je sa nizom sjajnih vaterpolista (Prlainović, Pijetlović, Ranđelović, Šefik, Vapenski...) osvojio titulu prvaka Evrope. Prije toga je 2011. isti podvig napravio i sa Partizanom - pod vođstvom Igora Milanovića, svog novog trenera.

"Tada su se poklopile neke stvari, pa smo poslije Olimpijskih igara 2012. došli u Zvezdu. Tržište je bilo takvo, došla su tri-četiri reprezentativca i bila je to jako lijepa stvar za budućnost srpskog vaterpola. Nije to bio projekat, već sticaj dobrih okolnosti", rekao je Rađen, lider novog tima Zvezde, koja pregovara sa još potencijalnih pojačanja za takmičarsku 2019/20.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC