• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak UBEDLJIVO, a mogao je i ubedljivije!

Autor mondo.rs

Najbolji svetski teniser i branilac trofeja siguran u 2. kolu Vimbldona.

Na prvoj prepreci u odbrani Vimbldona, Novak Đoković nije se dugo zadržao. Nemac Filip Kolšrajber savladan je 3:0, a maksimalnim rezultatom u setovima preskočen je i Amerikanac ukrajinskog porekla, Denis Kudl - 6:3, 6:2, 6:2.

Meč je trajao koji minut duže od sat i po, ali utisak je da je naš teniser mogao i brže do plasmana u treće kolo. Posebno jer je do vođstva 5:0 u prvom setu stigao posle samo 15 minuta igre!

Bio je ovo prvi međusobni duel trenutno vodećeg i 111. tenisera na ATP listi. Odigran je na Centralnom terenu "Ol Ingland klaba", a načekali su se njegovi akteri da počne, pošto je prethodno borba domaćeg tenisera Kajla Edmunda i Fernanda Verdaska trajala čak tri sata i 42 minuta. Španac je slavio posle preokreta - 4:6, 4:6, 7:6, 6:3, 6:4.

Novak će u narednom kolu igrati protiv Poljaka Huberta Hurkača (22. na ATP listi). Dosad su se jednom sreli, na ovogodišnjem Rolan Garosu, kada ga je Đoković rutinski savladao (6:4, 6:2, 6:2).

I SET (6:3)

Đoković je fantastično počeo i posle samo 15 minuta vodio 5:0, ali se potom probudio Kudl. Po osvojenom prvom gemu Amerikanac nije mogao da sakrije osmeh sa lica, a zatim je usledio i brejk, pa još jedan siguran servis. Novak je, ipak, sprečio iznenađenje i prekinuo seriju rivala obezbedivši vođstvo u setovima.

II SET (6:2)

Ne dozvoljava Novak da se Kudla razigra. Sigurnom igrom u drugom setu duplirao je vođstvo i biće pravo čudo ukoliko ubrzo ne završi meč u svoju korist. Dozvolio je i u ovom setu Đoković brejk rivalu, ali ponovo se to nije osetilo na konačan rezultat.

III SET (6:2)

Rutinski. Posle brejka u prvom gemu, Đoković je sa "pola gasa" stigao do pobede...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC