• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković hvali Hurkača: Dobar teniser, dobar momak

Autor mondo.rs

Predstojeći rival srpskog asa biće Poljak kog je nedavno savladao na Rolan Garosu.

Bez mnogo prolivenog znoja i nervoze stigao je Novak Đoković do 3. kola ovogodišnjeg Vimbldona. Na putu odbrane trofeja maksimalnim pobedama po setovima (3:0) preskočeni su Nijemac Filip Kolšrajber i Amerikanac ukrajinskog porijekla, Denis Kudl, a sljedeći je izazivač je Poljak Hubert Hurkač.

Poznat je 22. igrač ATP liste našem asu, pošto su se nedavno sastali na Rolan Garosu. Rutinski ga je tada savladao Novak - 6:4, 6:2, 6:2, a nadamo se da će tako biti i ovaj put.

"Potpuno je drugačije na Rolan Garosu, drugačija je podloga, pa će i priprema za predstojeći meč biti drugačija. Dobar je teniser, dobar momak. Nema šta da izgubi, ali znam njegovu igru i nadam se još jednom dobrom meču", izjavio je Đoković posle duela sa Kudlom.

Iako je ponovo slavio bez izgubljenog seta (6:3, 6:2, 6:2), utisak je da je mogao i brže od sat i 34 minuta da završi meč, pošto je poslije samo 15 minuta vodio 5:0 u gemovima prvog seta.


"Generalno sam zadovoljan, ali u pojedinim momentima moglo je da bude i bolje. Solidan nastup, servis je bio solidan...", rekao je Novak i dodao da želi peti trofej na najstarijem teniskom turniru.

"Ambicije su uvijek najveće, tako je od početka moje karijere, a posebno ovdje na Vimbldonu. Trudim se da uvijek budem najbolji", jasan je Đoković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC