• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal i Federer na "Centralnom", Novaku opet "KEC"

Autor mondo.rs

Pomalo neuobičajeno za šampiona i svetskog broja "1", ali ništa novo na Vimbldonu gde je i prethodnih godina Đoković imao slična iskustva.

I ponovo van "Centralnog terena" Vimbldona!

Organizatori "zelenog" grend slema odlučili su da drugi meč zaredom šampiona i najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića smeste na teren broj "1", umesto da zaigra na najvećem stadionu - pred većim brojem navijača.

Đoković je u petak, u okviru trećeg kola, igrao protiv poljskog tenisera Huberta Hurbača na "kecu", a na istom mestu će igrati i osminu finala protiv Iga Umbera iz Frrancuske.

Zanimljiva je odluka i da njihov meč bude poslednji na programu u ponedeljak, posle susreta Serene Vilijams i Karle Suarez Navaro, odnosno Simone Halep i Koko Gof, što znači da će Đoković, prema najoptimističkijim prognozama, na teren posle 17 časova.

Interesantno je da organizatoru drugi put u toku turnira pomeraju šampiona sa "Centralnog terena", dok su na "kecu" po jednom samo igrali Rafael Nadal i Rodžer Federer.

Rafa će u ponedeljak prvi igrati meč osmine finala protiv Souze (oko podneva), potom će na "Centralni" izađi Džoana Konta i Petra Kvitova, dok je poslednji susret na ovom terenu rezervisan za Beretinija i Rodžera Federera.

Švajcarac je svoj jedini meč na "jedinici" odradio u drugom kolu protiv Klarka, dok je Španac to učinio još u prvom protiv Sugite.

Biće zanimljivo videti kako će organizatori odrediti koji od trojice najboljih tenisera sveta će morati na "jedinicu" u slučaju da sva trojica prođu u četvrtfinale, odnosno da li će se ponovo ustupci praviti na Novaku Đokoviću.

"Problem" može da napravi i ukoliko Serena Vilijams i Endi Marej dodatno budu napredovali u miks-dublu, pošto se radi o tandemu koji prati mnogo publike.

Za sada je ipak rano govoriti o tome...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC