• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vaterpolisti: Da popravimo utisak, imamo budućnost

Autor mondo.rs

Ostale su još dvije utakmice za vaterpoliste Srbije na Svjetskom prvenstvu u Gvandžuu, utakmice u kojima će pokušati da izbore što bolji plasman od 5. do 8. mjesta.

 Srbija-Njemacka-Svjetsko-prvenstvo-u-vaterpolu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Razočarani što su ispali iz borbe za medalje, vaterpolisti Srbije pokušaće da ostvare što bolji plasman na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji.

Od Svjetskog prvenstva u Barseloni 2013. gdine, Srbija nije bila u ovoj situaciji, da se ne bori za medalju na nekom velikom takmičenju. Tačnije, upravo od Barselone je počela potpuna dominacija srpskog tima u ovom sportu.

Ali, bez sedmorice najiskusnijih, ovaj tim je poklekao pod pritiskom i zasluženo je poražen od Španije u četvrtfinalu, što je srpskim igračima teško palo.

U četvrtak ujutru, u 7 časova po srednjeevropskom vremenu, rival će biti selekcija Njemačke, koja se na Svjetskom prvenstvu prikazala u odličnom svjetlu i umalo je iznenadila favorizovanu Hrvatsku u četvrtfinalu.

Pojačana nekadašnjim igračem Partizana Lukom Gilenom pružila je žestok otpor i Italiji i Hrvatskoj i pokazala da odavno nije imala bolji tim. U duel sa reprezentacijom Srbije, Nijemci će ući rasterećeni, svjesni da su već ostvarili dobar rezultat.

"Najvažniji je naš prilaz utakmici. Protiv Španije nije bio dobar. Nije nevažno koja će nam pozicija pripasti na kraju. Ovaj tim ima perspektivu i najvažnije je da kao tim stičemo iskustvo. Nijemci su odličan tim, prijetili su Hrvatima do kraja utakmice. Imaju nekoliko vrsnih igrača kao što su Štam i Gilen. Neće biti lako ali želimo da popravimo utisak i uspješno završimo šampionat", rekao je Sava Ranđelović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC