• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hamiltona urnišu na Instagramu zbog ovog snimka!

Autor mondo.rs

Šampion Formule 1 objavio video kojim je htio da se pohvali, a sada mu se smiju i prozivaju ga!

Luis Hamilton pohvalio se snimkom na Instagramu, zbog kojeg ga javnost "proziva" da je išao na presađivanje kose!

"Već neko vrijeme puštam kosu, ranije sam je prao bukvalno sapunom za kupanje, bilo čime što mi je pri ruci. Prao sam je tri puta dnevno, ujutru, poslije treninga i uveče, pa je uvijek bila previše suva. Kosa je počela da mi propada i da se prorjeđuje. Otišao sam kod specijaliste koji mi je rekao da, ako ne želim da je svu izgubim, moram da vodim računa," napisao je Hamilton.

"Sada, sa pravim savetima, imam prave proizvode i prioritet mi je da imam lijepu, zdravu, ludački dugačku kosu. Neću nikad više da se šišam. Važno mi je što sam dosta naučio o kosi, tako da, roditelji, pomozite svojim klincima da nauče da se brinu o kosi. Tržište je preplavljeno groznim proizvodima za njegu, pa istražite koji su najbolji," napisao je Hamilton uz snimak na kojem fenom pravi "vetar u kosi".

Neobično je to što biste očekivali da se ovaj snimak završi nekom reklamom, ili da će Hamilton barem "pomenuti" neki konkretan proizvod, ali izgleda da je samo htio da se pohvali. Pratioci su ga, naravno, dočekali "na nož".

"Jeste, dobar šampon, nipošto lasersko ugrađivanje kose", "svako ko brine za kosu može samo da je presadi, kao što si ti uradio", samo su neki od komentara na videu koji ima skoro dva miliona pregleda.

Pogledajte!

View this post on Instagram

I’ve been growing my hair for a minute now. I used to wash my hair with bath soap and genuinely anything I had at the time. Would wash it 3 times a day, morning, after training and at night. so it was always dry. If in hotels, would use their bad products but never shampooed and conditioned. My hair started to deteriorate and thin out. I went to see a specialist who told me that If didn’t start looking after it properly I would start losing it in short amount of time. Now, with the right advice I use good products, it’s a priority to keep my hair healthy and Finally I love having long crazy hair. I don’t even want to cut it. Being educated about it was really something that I’d been missing my whole life so parents, be sure to help your kids know how to take care of their hair. A lot of the products out there are actually terrible so do some research as to which ones are best. #healthyhair #afro

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC