• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak se sprema za Sinsinati, uz Goranov nadzor (VIDEO)

Autor mondo.rs

Đoković trenira u Marbelji u prisustvu Hrvata koji je odnedavno član njegovog stručnog štaba

Goran Ivanišević započeo je saradnju sa Novakom Đokovićem pred početak Vimbldona, ali je u Londonu bio uz Srbina samo tokom prve nedelje.

Zbog ranije zakazanih obaveza nije prisustvovao finišu takmičenja i epskom meču u finalu, u kojem je Đoković savladao Rodžera Federera u pet setova poslije pet sati igre.

Dolazak bivšeg osvajača Vimbldona u štab Đokovića bio je veliko iznenađenje za sve, pa i samog Ivaniševića, koji je priznao da se "broj 1 ne odbija".

O tome koliko će trajati njihova saradnja nije znao ni sam Ivanišević poslije Vimbldona, ali sudeći po snimcima iz Španije, ona će potrajati.

Pred Novakom Đokovićem je turneja po SAD, prvi turnir na kojem će nastupati je masters u Sinsinatiju, koji startuje 11. avgusta, a dvije sedmice kasnije slijedi US Open, na kojem takođe brani titulu.

Đoković se sprema za nastupe na tim turnirima u Marbelji, a uz njega je Ivanišević. Hrvat pomaže Srbinu u odsustvu prvog trenera Marijana Vajde, koji je u Slovačkoj, pošto će uskoro postati deda.

Najbolji teniser svijeta odnedavno u stručnom štabu ima novo, staro lice Marka Panikija, koji je zamijenio dugogodišnjeg kondicionog trenera Gebharta Fila Griča, koji je neposredno po završetku Rolan Garosa odlučio da prihvati ponudu Olimpijskog saveza Austrije. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC