• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković dobija muzej u Beogradu

Autor mondo.rs

Otac najboljeg tenisera svijeta Srđan Đoković otkrio je da će u centru prestonice Srbije sljedeće godine biti otvoren muzej posvećen njegovom sinu

Novak Đoković postavio je već mnogo rekorda i ispisao veliki broj stranica teniske istorije. Sve ono što je učinio tokom sjajne karijere naći će se na jednom mjestu.

Otac srpskog asa Srđan Đoković otkrio je ekskluzivno gostujući na RTS da će u prestonici Srbije biti otvoren muzej Novaka Đokovića.

 "Otvaramo muzej sljedeće godine u centru Beograda. Ogromno je interesovanje domaćih i stranih turista, posebno Kineza. On je strahovito popularan u Kini", naveo je Srđan Đoković.

On je naveo da će muzej biti otvoren u Knez Mihailovoj ulici.

Novak Đoković je prvi na ATP listi i do sada je osvojio 16 grend slem trofeja. Poslednji je podigao nedavno na Vimbldonu, gdje je u epskom finalu u pet setova savladao Rodžera Federera.

"To što se dešavalo prije nekoliko nedelja na Vimbldonu je fantastična stvar. On je još jednom pokazao da je mentalna gromada, da je satkan od najtvrđih mogućih stena, ne samo fizički, nego i psihički. Svojom neviđenom mentalnom snagom uspio je da dobije taj užasno težak meč", rekao je Srđan Đoković i dodao da će mu porodica pružiti podršku i na predstojećem grend slemu u Njujorku, US openu, koji startuje 26. avgusta, a na kojem Nole brani titulu.

"Daćemo mu podršku svim silama da osvoji i US Open i da opet bude najbolji sportista na svijetu", rekao je otac Novaka Đokovića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC