• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac u "Boriku" porazio Sesvete (FOTO)

Autor mondo.ba

U prijateljskom susretu banjalučki Borac m:tel porazio hrvatskog prvoligaša Sesvete 27:24 (11:11), a sa istim rivalom u subotu od 11 časova odigraće "generalnu" probu pred dvomeč sa Olimpijakosom u kvalifikacijama za EHF Kup.

 RK Borac Sesvete 27:24 prijateljska utakmica Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Rukometaši banjalučkog Borca m:tel ulaze u završnu fazu priprema za duele sa Olimpijakosom u kvalifikacijama za EHF Kup.

Tim Mirka Mikića danas je za rivala imao ekipu hrvatskog prvoligaša Sesveta, koju je u "Boriku" savladao rezultatom 27:24 (11:11).

U prvom poluvremenu, koje je okončano rezultatom 11:11, viđena je izjednačena borba, da bi tim Mirka Mikića, koji je danas proslavio 34 rođendan, "dodao gas" u nastavku i stigao do trijumfa.

Borac m:tel bolje je otvorio meč, poveo 4:1, nakon čega je u devetom minutu došlo do povrede pivota Nemanje Vučićevića, koji je zbog rasječene arkade morao napustiti igru.

Gosti su to iskoristili da stignu do izjednačenja 7:7, te se do odlaska na odmor igrali poprilično izjednačeno.

I u nastavku je viđena igra "gol za gol". Ipak, u drugom dijelu drugog poluvremena gosti su zaigrali angažovanije, stekli prednost 20:17 i činilo se tada da će slaviti u "Boriku".

Ali, uslijedila je serija "crveno-plavih" 5:2, te je sedam minuta prije kraja sve vraćeno na početak. Na semaforu je tada stajalo 22:22.

Banjalučani su se bolje snašli u tvrdom finišu susreta, te slavili na kraju 27:24.

U pobjedničkom sastavu raspucan je bio Bojan Rađenović, koji je postigao čak 11 golova, Vukašin Rakocija dodao je pet, dok je jedan manje u timu Sesveta upisao Darko Mršić.

Dodajmo da zbog povrede leđa u ovom susretu nije nastupio ni kapiten Borca m:tel Đorđe Ćelić.

Ekipu Sesveta s klupe predvodi proslavljeni hrvatski rukometaš, a sada trener Davor Dominiković, kome je direktor "crveno-plavih" Vladimir Branković pred početak susreta uručio prigodan poklon.

Isti rivali u subotu od 11 časova odigraće još jedan kontrolni susret, a "crveno-plavim" biće ovo generalna proba pred put u Grčku i prvi duel sa Olimpijakosom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC