• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mikić: Nisam zabrinut, Borac je spreman!

Autor mondo.ba

Uprkos problemima sa povredama, Banjalučani su savladali Sesvete, ali trener "crveno-plavih" sigurno ne može biti zadovoljan dešavanjima sa susreta protiv hrvatskog prvoligaša.

 Borac m:tel Sesvete 27:24 prijateljska utakmica Mirko Mikić: Nisam zabrinut, Borac je spreman! Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Borac m:tel u "Boriku" je, u prijateljskom meču, savladao hrvatskog prvoligaša Sesvete rezultatom 27:24 (11:11), u pretposljednjem test meču pred evropske mečeve protiv Olimpijakosa.

Ipak, susret je obilježila povreda pivota Nemanje Vučićevića, koji je nakon samo nekoliko minuta morao da napusti teren, zbog razbijene arkade.

"Ovo nije ni B od Borca iz prethodnih nekoliko utakmica. Poremetila nas je povreda sa početka utakmice, tako da smo skoro cijeli meč praktično igrali bez pivota. Improvizovali smo sa različitim bekovima, što se odrazilo na igru u napadu. Nije uigravana ni polukontra, igra prema naprijed, tako da je napad danas bio čista improvizacija. Ipak, nisam zabrinut, Borac m:tel je spreman za mečeve sa Olimpijakosom", istakao je Mikić.

"Crveno-plavi" poprilično su se mučili, prije svega u napadu, ali su ipak na kraju postigli 27 golova, od čega je čak 11 upisao Bojan Rađenović.

Nije samo povreda Vučićevića problem.

"Igrali smo bez pivota koji se povrijedio, a sigurno je naše najveće pojačanje ove godine. I kapiten Đorđe Ćelić je rovit, nismo htjeli da ga ubacujemo u igru. U podmlatku imamo još jednog pivota, koji je takođe na zagrijavanju imao određenih problema", dodao je trener Banjalučana.

Već sutra, od 11 časova, Borac m:tel i Sesvete odigraće još jedan kontrolni susret, koji će biti generalna proba za Banjalučane pred gostovanje u Atini.

"Uvjeren sam da će već sutra igra biti mnogo bolja. U planu je bilo da sutra rasteretimo startere, da šansu dobiju momci sa manjom minutažom, tako da nam rezultat nije toliko bitan. Bitnije je da vidimo na koga možemo računati u Premijer ligi BiH, a zatim i u Evropi", zaključio je Mikić.

Borac m:tel u prvom kolu kvalifikacija za EHF Kup gostovaće u Atini 31. avgusta, dok je revanš protiv Olimpijakosa u Banjaluci sedam dana kasnije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC