• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer: Plakao sam poslije poraza od Đokovića

Autor mondo.rs

Švajcarski teniser je ponovo govorio o nedavnom finalu Vimbldona, a otkrio je da mu je taj poraz izuzetno teško pao.

Rodžer Federer je nekoliko puta u svojoj karijeri plakao na terenu, po završetku svojih mečeva. Još uvijek pamtimo njegove suze radosnice poslije osvajanja Vimbldona 2006. i Australijan Opena 2018. godine. Ipak, Švajcarac je sada priznao da je nedavno povod za plakanje bio poraz.

"Kada sam posljednji put plakao? Prije dva mjeseca, na Vimbldonu. Na terenu sam sačuvao suze, ali kada sam sjeo u svlačionicu sam se raspao. Nekoliko suza mi je pobjeglo", rekao je Federer za italijansku "Gazetu delo sport".

On je ljetos u finalu Vimbldona izgubio od Novaka Đokovića posle četiri sata i 57 minuta igre i to nakon što je u petom setu imao dvije meč lopte na svoj servis. Đoković ga je tada i po treći put savladao u finalima Vimbldona, a Švajcarac je po prvi put otkrio i detalje iz svlačionice.

Osim toga, osvajač rekordnih 20 gren slem trofeja je govorio i o tome kako voli da proslavlja svoje velike trijumfe.

"Volim da proslavim čašom šampanjca. Jednom sam se napio. To se dogodilo kada sam osvojio US Open. Bilo mi je potrebno tri i po dana da se oporavim. Turnir se završio u nedjelju uveče, a povratio sam se tek u četvrtak. Sjećam se svega, bar je trebalo da se zatvori, pa smo mi naručili više pića, za naredne sate. Kasnije smo shvatili da smo naručili previše", dodao je Federer.


Švajcarac se trenutno nalazi u Ženevi, gdje u petak počinje treće izdanje revijalnog takmičenja "Lejver kup". U specifičnoj borbi "Evrope protiv ostatka svijeta", Federer će predstavljati Stari kontinent zajedno sa Rafaelom Nadalom, Dominikom Timom, Aleksandrom Zverevom, Stefanosom Cicipasom i Fabijom Fonjinijem.

Tim "Evropa" je favorit da i po treći put savlada "ostatak svijeta", za koje će nastupati Džon Izner, Miloš Raonić, Nik Kirjos, Tejlor Fric, Denis Šapovalov i Džek Sok.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC