• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Podraščanin: Potajno smo se nadali zlatu

Autor mondo.rs

Srednji bloker i tehničar reprezentacije Srbije ističu da su tokom čitavog Evropskog prvenstva igrali srcem i verovali u svoje kvalitete.

Srbija je prije samo mjesec dana bila glatko poražena u meču koji je bio kvalifikacioni za Olimpijske igre u Tokiju, a sada su sa devet uzastopnih pobjeda osvojili Evropsko prvenstvo.

Marko Podraščanin, lider i najiskusniji igrač naše selekcije, rekao je poslije finalnog trijumfa da je ovaj tim zaslužio zlatnu medalju i da je tim u nju vjerovao.

"Od prve utakmice smo vjerovali u sebe i znali smo da ako podižemo formu da možemo doći do kraja. Potajno smo se nadali da možemo do zlata i stvarno nismo dobro otvorili utakmicu, ali počeo je i servis da nam "ulazi" i taj blok i sve je došlo na svoje mjesto", objašnjava Podraščanin u dahu,


"Poslije onog polufinala protiv Francuske, sasvim zasluženo smo osvojili zlato i poslije osam godina vratili se na evropski vrh. Zahvalio bih se svim ljudima koji su bili uz nas, u Parizu, u Srbiji i okolnim srpskim zemljama. Rekli smo ako smo pobijedili Poljake pred 65.000 u Varšavi, Italijane prošle godine u Torinu, da možemo protiv Francuza i da možemo da idemo do kraja. Proradilo je zajedništvo i taj naš inat, da kad igramo za našu prelijepu zemlju da možemo sve", rekao je 32-godišnji Novosađanin.

Tehničar Nikola Jovović je istakao da je tim imao veliku podršku u Parizu i da su bili dobro pripremljeni za Sloveniju.

"Svaka čast svima, igračima i stručnom štabu. Mnogo ljudi je došlo da nas prati. Igrali smo srcem. Imali smo odličnu taktiku, malo smo bili nervozni u prvom setu, to nam je pokolebalo malo", rekao je Jovović i potom iskoristio trenutak da čestita koleginicama iz ženske reprezentacije.

"Ugledali smo se na djevojke koje su uvijek "zlatne" i koje nam predstavljaju reper koji treba da slijedimo. Nadam se da će sada poslije ovih uspjeha mnogo momaka i djevojaka zbog nas početi da trenira odbojku", zaključio je Jovović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC