• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milosavljević o ostavci: Ne dam da mi vode trening

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Proslavljeni srpski rukometaš Žikica Milosavljević u izjavi za MONDO potvrdio da je napustio klupu brčanske Lokomotive i objasnio svoj potez.

 Žikica Milosavljević ostavka RK Lokomotiva - ne dam da mi vode trening Izvor: MN PRESS

Vijest koja je iznenadila ljubitelje rukometa u BIH, a posebno u Brčkom, je da proslavljeni srpski rukometaš napušta klupu Lokomotive, poslije samo dvije utakmice u novoj sezoni.

Rukometaši Lokomotive u prvom kolu su remizirali sa visočkom Bosnom i upisali tijesan poraz od Borca u Banjaluci, ali to nije razlog njegove ostavke.

"Naravno da rezultati nisu sporni. A tek je i početak lige“, rekao je Milosavljević, a onda u izjavi za MONDO otkrio i pravi razlog svog odlaska.

"Dao sam ostavku iz jednog jedinog razloga, a to je zato što ne dozvoljavam da mi se miješaju u rad planove i programe, a pogotovu ne u način i implementiranje određenih treninga, ljudi koji za to nisu stručni. Mogu moji treninzi da im se sviđaju ili ne ali za to postoje rezultati“, rekao je Milosavljević.

"Ja imam svoj sistem i način rada, za to sam učio školu, a imam i ogromno rukometno iskustvo. Kao šef stručnog štaba odgovaram za rezultate, a ne za to koju vrstu treninga sprovodim“, dodao je on.

Milosavljević nije želio da komentariše glasine da je praktično preduhitrio upravu Lokomotive, koja je navodno namjeravala da mu uruči otkaz.

"To su nagađanja, istina je da sam pomjerio granice tolerancije iz gore navedenog, ali ekipa je dobra, momci dobro rade i bilo je pitanje vremena kada bi nastupili još bolji rezultati“, rekao je srpski stručnjak koji napušta Brčko poslije samo jedne sezone provedene na klupi Lokomotive.

Brčaci su sa Milosavljevićem na klupi ispunili cilj prošle sezone i obezbijedili opstanak u Premijer ligi BIH.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC