• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krajinović PRVI u polufinalu Stokholma: Sada čekamo Tipsarevića!

Autor mondo.rs

Mlađi srpski predstavnik u Švedskoj trijumfovao je u dva seta. Neka Janko uspješno završi takmičarski dan.

"Mogu svakoga da pobijedim", rekao je Filip Krajinović (27) u Stokholmu u srijedu, dok se pripremao za meč protiv Japanca Jošihita Nišioke, 74. igrača na svijetu.

Srbin je bio samouvjeren i to je bio sjajan pristup, jer je u četvrtfinalu u Švedskoj pobijedio u dva seta, rezultatom 6:3, 6:4.

Možda će vas zanimati

 Iako je počeo meč ispuštenim servisom, srpski teniser je ostao u ritmu i uz dva uzastopna "brejka" (za 2:2 i 4:2) izborio mirno osvajanje prvog seta, za 33 minuta borbe.


U drugom setu, Krajinović je takođe dva puta "brejknuo" azijskog rivala (za 2:1 i 5:2) i nakon drugog oduzetog gema bilo je sasvim jasno da će pobijediti, bez obzira na to što je Japanac uspio da se vrati sa 5:2 na 5:4.

Naredni, polufinalni, Filipov protivnik u Stokholmu biće pobjednik duela Pablo Karenjo-Busta (peti nosilac) - Sem Kveri.

U drugom dijelu "kostura" Srbiju predstavlja Janko Tipsarević (35), koji igra jedan od svojih posljednjih turnira. Iskusni Beograđanin je na ovom turniru već napravio značajan rezultat, deklasiravši Italijana Fabija Fonjinija, rezultatom 6:1, 6:1.

Ako Janko bude u istom ritmu, ne bi trebalo da bude velikih problema ni večeras od 20.30 časova, u njegovom duelu protiv Japanca Juičija Sugite (31 godina, 129. na ATP listi).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC