• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borac m:tel je opravdao ulogu favorita protiv Sloge"

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara Autori Dragan Šutvić

Rukometaši Borca m:tel savladali su dobojsku Slogu (31:25) u derbiju šestog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine i zadržao čelnu poziciju na tabeli.

 RK Borac - RK Sloga 31:25, izjave Mirko Mikić, Vladan Đurđević Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Crveno-plavi su upisali petu pobjedu u prvenstvu!

Iako nije sve krenulo kako je zamislio trener Banjalučana Mirko Mikić, domaći igrači su uspjeli da stignu do ubjedljivog trijumfa nad starim rivalima iz Doboja.

Možda će vas zanimati

"Bilo je za očekivati da će biti teška utakmica. Nakon Vogošće sam rekao da neće biti lako, ali eto bili smo favoriti i opravdali smo tu ulogu. Sloga je u prvih 20 minuta bila bolja, čestitao bi Dobojlima na pruženoj partiji, želim im mnogo sreće u nastavku prvenstva. Takođe i mojim momcima na pobjedi, iako ima nekih sitnica koja moramo korigovati. Slijedi nam Maglaj, jedno od najtežih gostovanja u BiH, ali ne idemo tamo sa bijelom zastavom već po pobjedu. Ti bodovi su nam prijeko potrebni da ostvarimo zacrtani cilj na početku sezone", izjavio je šef struke Borca m:tel.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Jedan od najzaslužnijih za pobjedu Borca m:tel bio je Dobojlija Vladan Đurđević, koji je sa desnog krila svom nekadašnjem timu "spakovao" sedam golova.

"Upisali smo nova tri boda, bilo je teško i za mene jer sam iz Doboja i nikad mi nije bilo lako igrati protiv Sloge. Mislim da smo zasluženo slavili i što je bitno da smo nastavili kontinuitet dobrih igara. Nadam se da ćemo protiv Maglaja, koji je slično gostovanje kao Živinice, gdje smo izgubili od Konjuha, da ispravimo neke greške i da nastavimo u pobjedničkom ritmu", izjavio je Đurđević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC