• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Okupile se rukometašice Srbije: Grupa je teška, ukrštamo sa još težom

Autor mondo.rs

Rukometašice Srbije će krajem novembra i u prvoj polovini decembra igrati na Svjetskom prvenstvu u Japanu, a danas su se okupile na početku priprema za taj turnir.

 Okupile se rukometašice Srbije: Grupa je teška, ukrštamo sa još težom Izvor: MN PRESS

Završne pripreme za Svjetsko prvenstvo u Japanu su počele. Reprezentativke su se okupile u sportskom centru Kovilovo, uz želju da se što bolje pripreme za izazove u Aziji.

Vremena nema mnogo. Rukometašice će pod budnim okom selektora Obradovića trenirati samo dva puta, prije nego što se upute u Južnu Koreju, na drugi dio priprema. Tamo će biti odigran i jedan turnir, da bi se kroz pripremne utakmice spremnije dočekao turnir.

Možda će vas zanimati

Selektor Ljubomir Obradović će na treninzima u Srbiji imati 17 rukometašica, dok će se naknadno priključiti Marija Obradović i Kristina Graovac. Po ranije napravljenom dogovoru, odlučeno je da one propuste prvo okupljanje tima.

Jedna od najiskusnijih igračica u srpskom timu je Kristina Liščević, djevojka koja igra na poziciji srednjeg beka. Ona je prethodnu polusezonu provela u Rumuniji, a izazove sa rperezentacijom shvata veoma ozbiljno.

''U klubu nije bilo uspješno koliko smo planirali. Istina, rezultati su tu, u Ligi šampiona i domaćem prvenstvu, ali je moglo i bolje. Sada su misli usmjerene na reprezentaciju. Poznajemo se i imamo lijepe šanse za dobar rezultat. Grupa je teška, ukrštamo sa još težom grupom, ali vjerujemo. Želimo na Olimpijske igre, naša generacija to nije doživjela.''

Selekcija Srbije će u utorak poletjeti sa aerodroma Nikola Tesla za Južnu Koreju. Nakon nastupa na Seul kupu, rukometašice srpsko nacionalnog tima će se preseliti u Japan, gdje će se između 30. novembra i 15. decembra igrati Svjetsko prvenstvo.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC