• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena ima zamjerku: Selektore, više rotiraj!

Autor mondo.rs

"Dugo je prvenstvo, moraju sve djevojke da budu u pogonu", prokomentarisala je srpska rukometašica poslije startne pobjede nad Angolom u Japanu. Naredni rival Kuba, pa mečevi odluke.

 Jelena-Trifunovic-zamjerila-selektoru-Ljubomiru-Obradovicu-Vise-rotiraj Izvor: VM/© MN press, all rights reserved

"Mogli smo i više da rotiramo, ali bilo je par tehničkih grešaka na koje računamo", rekla je Jelena Trifunović danas poslije startne pobjede nad Angolom i ponovila da bi selektor Ljubomir Obradović u narednim utakmicama - a naredna je u ponedjeljak u 4.30 sa Kubom, trebalo više da rotira:

"Dugo je prvenstvo, moraju sve djevojke da budu u pogonu. Ide Kuba, nadam se da će još više djevojaka dobiti šansu", nadovezala se Kraljevčanka koja je za osvajanje EHF kupa sa Krajovom prošle godine proglašena za počasnu građanku tog rumunskog grada.

Možda će vas zanimati

"Angola je nezgodna ekipa, a bila je i prva utakmica što je još nezgodnije. Dobro smo ušle u turnir, nadam se da ćemo sljedeću utakmicu biti još bolje. Dobro je što smo bile sve, sačuvale smo svježinu, imamo dan pauze, Možemo da se oporavimo i spremimo za naredne dvije utakmice. Svakako je dobro kada svi igraju, sačuvamo se i možemo više da pružimo na sljedećoj utakmici", rekla je Jelena, koja je Afrikankama sa pozicije lijevog beka dala četiri gola.


Tri više postigla je Željka Nikolić, najbolji strijelac ekipe jutros u Japanu.

"Želim da čestitam svojim djevojkama. Važna pobjeda za nas. Prvi meč je uvijek težak. Najvažnije je da smo uzeli dva boda. Imali smo neke uspone i padove, ali radićemo na tome da to ispravimo. Trenažni dan je pred nama. Spremamo se za naredne utakmice", prenio je RSS njenu izjavu poslije furioznog drugog poluvremena tokom kog se razbranila Katarina Tomašević.

Grupa A

subota

Srbija - Angola 32:25

Holandija - Slovenija 26:32

Norveška - Kuba 12.30

Ispred nje, važan dio odbrane bila je Jovana Stoiljković.

"Prva utakmica je uvijek teška, probija se led. Osvojile smo dva boda prema očekivanjima. Zadovoljne smo, igru treba da podignemo na viši nivo  i idemo dalje", rekla je, svjesna da prava iskušenja ekipu očekuju od utorka do petka kada će se u krugu sa Holandijom, Slovenijom i Norveškom odlučivati o plasmanu u drugu fazu.

Dalje će tri od šest timova iz Grupe A.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC