• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ma, kakva egzibicija: Cicipas i Nadal odigrali ozbiljan meč, za pamćenje!

Autor mondo.rs

U godini na izmak, i to na prijateljskom turniru, gledali smo fantastičan meč Rafaela Nadala i Stefanosa Cicipasa... Za uživanje!

Bio je to sve samo ne prijateljski meč!

U finalu turnira u Abu Dabiju, zvanično "egzibicionom", mogli smo da vidimo Stefanosa Cicipasa i Rafaela Nadala koji se bore kao da je u pitanju grend slem. Sve to ulepšala je i odlična atmosfera, netipična za ovo podneblje, pa smo u godini na izmaku gledali duel za pamćenje...

Možda će vas zanimati


Posle više od tri sata kvalitetnog tenisa, kakvom se malo ko nadao u UAE, novi šampion Abu Dabija je Rafael Nadal. Slavio je 2:1 (6:7, 7:5, 7:6 (7:3)).

Mogli smo zaista da uživamo u atraktivnim potezima dvojice tenisera, ali bilo je i onih koji dokazuju da im uopšte nije svejedno, kao što je to recimo bilo Novaku Đokoviću i Karenu Hačanovu, koji su se ranije danas sastali u meču za treće mesto.

Nadal se žalio kod sudije za "čelendže", publika je zviždala, dok smo videli i da je Cicipas u jednom trenutku od besa "zakucao lopticu" u pravcu španskog tenisera.

Jedan od razloga ovolike ratobornosti, pored rivalstva, svakako je i nagradni fond.

S obzirom na to da samo pobednik turnira kući jedini nosi novac (i to ček na 250.000 dolara) može se reći da su Nadal i Cicpas odlučili da se "zbilja" bore za trofej, pa smo tako gledali najdramatičnije finale u istoriji turnira u Abu Dabiju.

Na kraju ide u ruke Rafaela Nadala koji je u taj-brejku nadigrao Stefanosa Cicipasa i osvojio peto trofej Abu Dabija, čime je preskočio Novaka Đokovića koji ih ima četiri. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC