• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak na srpskom: Hvala Sidneju, poljubac za Srbiju! Ostanite na dublu!

Autor mondo.rs

Drugi reket sveta odigrao neverovatan meč protiv Rafaela Nadala, a potom se obratio publici na srpskom jeziku.

 Novak na srpskom: Hvala Sidneju, poljubac za Srbiju! Ostanite na dublu! Izvor: STEVE CHRISTO/AP, Tanjug/AP/Steve Christo

Neverovatna partija Novaka Đokovića donela je 29. pobedu Srbina nad Rafaelom Nadalom, ali i vrlo važan trijumf u finalu ATP kupa.

Đoković je trijumfom označio da će Srbija u dubl meču moći da se bori za trofej, a posle pobede nad velikim rivalom, Novak je imao šta da kaže i publici u Sidneju.

Možda će vas zanimati

 Upitan da li je nekada igrao pred publikom koja ga je toliko podržavala, Đoković je bio jasan.

"Ne. Ovo je stvarno neverovatno. Podrška koju smo imali u Brizbejnu i sada ovde u Sidneju... Podigli ste navijanje na drugi nivo! Stvarno neverovatno. Moram sada da kažem nekoliko reči na srpskom jeziku", iznenadio je drugi reket sveta Džima Kurijera.

Usledila je poruka prisutnima na maternjem jeziku.

"Želim da se zahvalim svima koji ste došli danas i svima koji nas podržavaju sada na televiziji, celoj Srbiji šaljemo veliki zagrljaj i poljubac. Ostanite molim vas za poslednji meč da osvojimo titulu", poručio je Đoković na srpskom.

Njegovom pobedom Srbija je izborila odlučujući meč, a očekuje se da će Đoković uz Viktora Troickog pokušati da donese trofej Srbiji.

Kurijer, koji je vodio intervju, našalio se da je razumeo sve što je Novak rekao na srpskom jeziku, a naš teniser je govorio i o Nadalu i samom meču u kojem je slavio 6:2, 7:6.

"Svaki put kad igram protiv Rafe igramo mnogo dugih poena. Bilo je nekih neverovatnih razmena. Sve je funkcionisalo kako treba u prvom setu. Da je Rafa iskoristio one brejk lopte u drugom setu, meč je lako mogao da ode u treći set, a onda svako to može da pobedi. Na ovom nivou, jedan poen može sve da odluči."‚

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC