• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EHF ne gubi vrijeme: Određeni rezervni termini završnih turnira

Autor mondo.ba/Anadolija

''Sljedeće sedmice ćemo iskoristiti za pažljivu analizu razvoja događaja i EHF će zajedno s partnerima 17. aprila donijeti zaključak u vezi sa završnim turnirima evropskih klupskih takmičenja'', rekli su iz Evropske rukometne federacije

 EHF ne gubi vrijeme: Određeni rezervni termini završnih turnira Izvor: Christof Koepsel/Bongarts

Evropska rukometna federacija (EHF) je u skladu sa aktuelnom pandemijom korona virusa odredila alternativne datume za održavanje završnih turnira u klupskim takmičenjima.

Možda će vas zanimati

''EHF i njegova kćerka kompanija, EHF Marketing GmbH, odabrali su proaktivnu strategiju za tri turnira, a u bliskoj saradnji s lokalnim organizatorima turnira odredili su alternativne datume u slučaju da se rukometni rasapored ne bude mogao da se iznese prema predviđenom planu’’, saopštili su iz EHF.

Tako je odlučeno da se fajnal-for ženske Lige šampiona, koji je zakazan za 9. i 10. maj u Budimpešti, ukoliko bude bilo potrebe održi 5. i 6. septembra.

Završni turnir Lige šampiona za rukometaše zakazan je za 30. i 31. maj u Kelnu, a alternativni termin je 22. i 23. avgust.

Fajnal for Kupa EHF za rukometaše trebalo bi da se igra 23. i 24. maja u Berlinu, a u slučaju da to ne bude moguće, alternativa je 29. i 30. avgust ove godine.

"Kako bi se izbjegli bilo kakvi nesporazumi, EHF će učiniti sve što je moguće da se događaji provedu u prvobitnim datumima, ali istovremeno otvara kanale komunikacije za sve zainteresirane. Sljedeće sedmice ćemo iskoristiti za pažljivu analizu razvoja događaja i EHF će zajedno s partnerima 17. aprila donijeti zaključak u vezi sa završnim turnirima evropskih klupskih takmičenja i tada će biti objavljeno službeno saopštenje", naveli su iz EHF.

O utakmicama predbaraža za Svjetsko prvenstvo, koje bi trebalo da se igraju 15. i 16. aprila, odnosno tri dana kasnije, iz EHF još uvijek nisu objavili nikakvu odluku.

Rukometna reprezentacija BiH u predbaražu bi trebalo da se sastane sa Rumunijom 16. aprila u Baia Mareu i tri dana kasnije u Bugojnu. Pobjednik ovog dvomeča u baražu za Svjetsko prvenstvo 2021. godine u Egiptu u prvoj polovini juna trebalo bi da se sastane sa Mađarskom.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC