• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedostaje vam tenis? Idite na Youtube, Vimbldon ima iznenađenje za vas!

Autor mondo.rs

Ukoliko ste zainteresovani da cijeli dan provedete uz tenis, ovo je jedna od opcija.

 Vimbldon-Gren-slem-teniski-turnir-Dzon-Izner-Nikolas-Mau-prvo-kolo-2010.-najduzi-mec-u-istoriji Izvor: Getty Images/Dan Kitwood, Dan Kitwood/Getty Images Europe

Tenisa nema, sezona je prekinuta i biće tako barem do 8. juna ove godine. Pitanje je kako će se nakon toga nastaviti, pošto Rolan Garos planira da se ''ugura'' između Vimbldona i US Opena.

Ovih dana niko ne misli o tome, zbog epidemije korona virusa, ali navijačima nedostaje tenis. Ukoliko ste vi među njima, imamo lijepe vijesti.

Možda će vas zanimati

Zvanični Youtube kanal Vimbldona će danas, od 12:45 po našem vremenu, puštati snimak meča Džona Iznera i Nikolasa Maua. Sjećate se tog meča, ispisao je istoriju!

Njih dvojica su se na Vimbldonu 2010. godine suočili u prvom kolu turnira, a meč je trajao 11 sati i pet minuta, tokom čak tri dana! Istorija je ispisana, to je najduži teniski meč u istoriji, a vi imate priliku da ponovo uživate u njemu.

Ovaj teniski meč je vlasnik nekoliko svjetskih rekorda, poput najviše asova u meču, najviše gemova u jednom setu i najdužeg trajanja seta u istoriji tenisa. Izner i Mau su bili iscrpljeni nakon tri dana borbe, što je ostavilo traga i na pobjednika meča.

Dok nam ne bude poznato da li će se i u kakvom obliku teniska sezona nastaviti, ovo zvuči kao dobra zamjena. Ostaje vam samo da se prepustite i uživate u cjelodnevnom spektaklu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC