• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović: Spremne da Iskoristimo šansu u Zagrebu

Ana Ivanović tvrdi da Srbija ima bolje igračice od Hrvatske, ali da ih očekuje veoma težak posao na meču Fed kupa u Zagrebu narednog vikenda.

 Ivanović: Spremne da Iskoristimo šansu u Zagrebu Izvor: MONDO

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović vredno trenira u Beogradu za predstojeći duel Fed kupa protiv Hrvatske u Zagrebu, u kojem će srpska selekcija pokušati da izbori plasman u Drugu svetsku grupu.

Ivanovićeva, koja radi sa svojim bivšim trenerom, selektorom Dejanom Vranešom, tvrdi da je spremna za meč u Zagrebu, ali i ističe da Srpkinjama neće biti lako, uprkos boljem rejtingu igračica na WTA listi.

"Od subote radim u Beogradu i ne pada mi teško priprema za meč Fed kupa. Svesni smo da je meč sa Hrvatskom za nas velika prilika da se plasiramo u Svetsku grupu. Ako pogledate naš rang, trebalo bi već da budemo tamo, ali kao reprezentacija smo neiskusni. Fed kup takmičenje se mnogo razlikuje od turnirskog, ali mislim da ćemo uspeti da ispunimo cilj. Najvažnije je da ne igramo pod pritiskom, jer uprkos tome što mnogi smatraju da smo favoriti, mi smo takođe mlada ekipa. Uzbuđena sam zbog odlaska u Hrvatsku i nadam se da ću pokazati najbolji tenis i pomoći Srbiji da se plasira u viši rang", izjavila je Ana Ivanović, druga igračica sveta.
Osim Ivanovićeve, za selekciju Srbije u Zagrebu prijvaljene su još peta igračica sveta Jelena Janković, Ana Jovanović, koja zauzima 268. mesto, i Teodora Mirčić, trenunto 273. na WTA listi.

Hrvatski selektor Goran Prpić odlučio se za tim u kojem će biti Nika Ožegović, 150. sa svetske liste, Teodoru Mirčić, 152. igračicu sveta, Anu Vrljić, koja zauzima 343. poziciju na WTA listi, i dvadesettrogodišnju Sandu Mamić, 386. igračicu sveta.

Duel Hrvatske i Srbije igraće se od 26. i 27. aprila u Dvorani sportova u Zagrebu, a srpske teniserke put hrvatske prestonice krenuće u sredu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC