• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak preslišao Ljubičića, na redu je Marej

Za uspomenu posle poraza (6:3, 6:3) u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu, Hrvat je dobio "dres" velikog prijatelja i nekadašnjeg sparing partnera.

 Novak preslišao Ljubičića, na redu je Marej Izvor: MONDO

Vremena su se promeila, sada Novak Đoković pobeđuje Ivana Ljubičića. Srbin je sa 2:0 u setovima (6:3, 6:3), za sat i 21 minut, eliminisao Hrvata sa Mastersa u Monte Karlu.

Na kraju meča, dva prijatelja, "razmenila su dresove", po staroj fudbalskoj tradiciji i čestitali jedan drugome.

Na svom prvom meču u gradu, koji je njegova rezidencija, u drugom kolu turnira, Đoković je u prilično "hladnom" meču, bez mnogo emocija na obe strane, dominirao, vodio igru, veći deo vremena provodio u polju, a rivala držao na dva, tri metra iza linije, ne dozvolivši mu nijednog trenutka da se "razmaše".

Sve što je Ljubičić uspeo je da na startu prvog seta oduzme servis nezagrejanom trećem igraču sveta i trećem nosiocu u Monaku. Novak je to brzo vratio na "nulu", potom još dva puta uzeo servis nekadašnjem sparing partneru i lako rešio set sa 6:3.

U drugom je Ljubičić pogodio nekoliko puta pogađao svoj čuveni prvi servis, ali ni sa njim nije uspeo da se odupre Đokoviću. Novak je spasio četiri brejk lopte, dve pri vođstvu 4:3, posle čega Hrvat nije uspeo da se povrati.

Ovom pobedom u Kneževini, Đoković je izjednačio rezultat na 1:1 u međusobnom skoru. Naš teniser će meč trećeg kola igrati verovatno u četvrtak, protiv Endija Mareja. Britanac je u meču posle Novakovog lako savladao Italijana Filipa Volandrija sa 2:0.

Naš drugi predstavnik u singlu, Janko Tipsarević, svoj meč drugog kola protiv Nikolasa Lapentija odigraće najverovatnije u sredu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC