• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši Noletov trener ZARATIO s Kirjosom: Ne volim CINKAROŠE!

Autor Milutin Vujičić

Boris Beker bez dlake na jeziku...

 Tviter rasprava Boris Beker - Nik Kirjos Izvor: MONDO/Strahinja Stojanović

Novak Đoković već desetak dana je meta napada mnogobrojnih medija, sportista, nepoznatih i poznatih ljudi, a sve zbog organizovanja humanitarnog turnira "Adrija tur", po preporukama Vlade Srbije, nakon kog je nekoliko tenisera zaraženo korona virusom.

Naravno, ima i onih koji brane Đokovića, ali se daleko više čuju "otrovne strelice" ka njemu, posebno kada dolaze od kolega poput Nika Kirjosa.

Možda će vas zanimati

Kontroverzni australijski teniser oduvek je bio protiv Novaka Đokovića, a peh sa "Adrija turom", na kom je zaražen i Srbin, poslužio je kao idealna platforma da još malo "ubere poene" u medijima komentarišući sa visine i pokušavaju svoj status da popravi kod navijača.

Kirjos je takođe napao i Zvereva, koji je prekršio pravila karantina nakon što je i kod njega potvrđeno prisustvo virusa, a u odbranu učesnika "Adrija tura" stao je legendarni Boris Beker.

Bivši teniser i nekadašnji trener Novaka Đokovića kazao je da "svi živimo u pandemiji korona virusa i da je strašno što je toliko ljudi umrlo", dodao je i da bi smo svi "morali da štitimo porodice i naše voljene tako što pratimo instrukcije", ali dodao je i sljedeće...

"I dalje ne volim cinkaroše kao što je Nik Kirjos!", napisao je Boris Beker i izazvao buru na Twitteru, pa mu je ubrzo odgovorio i prozvani Australijanac.

"Cinkaroš? Zato što nekoga smatram odgovornim? Čudan način razmišljanja, samo pazim na ljude... Kada su moja porodica i porodice širom svijeta učinile pravu stvar, a imamo jednog gusana koja mlatara rukama, ja moram nešto da kažem", kazao je Kirjos koji se nije zaustavio na tome.

"Boris Beker je veća budala nego što sam mislio. Može da pogodi volej, ali nije najoštriji alat u fioci", napisao je Australijanac i "zakuvao" na Twitteru.

Legendarni njemački teniser napisao je još i da sporstisti moraju da poštuju jedni druge, a istakao je i da se nada da će Kirjos ostvariti svoj potencijal i da će biti primjer za sve mlade u svijetu, međutim pitanje je da li će poslije ovakve prepiske biti "sve kul" između njih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC