• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vraneš: Imamo sjajnu atmosferu

U taboru srpske Fed kup reprezentacije atmosfera je nikad bolja, poručuje selektor Dejan Vraneš.

 Vraneš: Imamo sjajnu atmosferu  Izvor: MONDO

Selektor Fed kup reprezentacije Srbije Dejan Vraneš izjavio je da dva dana uoči plej of meča za popunu Svetske B grupe izmedju nacionalnih teniskih selekcija Srbije i Hrvatske u Zagrebu u našem taboru "vlada sjajna atmosfera i optimizam".

"Devojke su veoma raspoložena za susret sa Hrvaticama. Uspešno se prilagodjavaju podlozi koja je, čak, sporija nego što smo očekivali", poručio je Vraneš.

Kako je naglasio, naš prvi reket i druga igračica sveta Ana Ivanović, Ana Jovanović (268) i Teodora Mirčić (273) u četvrtak pre podne uspešno su odradile drugi trening u zagrebačkom "Domu sportova", a u toku dana će im se pridružiti i Jelena Janković.

U selekciji Hrvatske, prema rečima selektora Fed kup tima Srbije, zasada nema nagoveštaja izmena.

"Na treningu su bile prve tri teniserke sa spiska hravatskog selektora Gorana Prpića - Nika Ožegović, Jelena Kostanić-Tošić i Ana Vrljić, dok četvrta igračica u timu Sanda Mamić nije bila prisutna", precizirao je Vraneš.

On je podsetio da srpska reprezentacija važi za apsolutnog favorita u predstojećem meču, pošto okosnicu tima čine Ivanović i Janković, druga i peta teniserka na listi najuspešnijih igračica sveta.

"Naša ekipa jeste favorit, ali sigurno je jedno - nećemo potceniti protivnika", naglasio je Vraneš.

U ekipi Hrvatske najbolje plasirana je Ožegović koja je 150. na WTA listi, odnosno nalazi se dva mesta više od Kostanić-Tošić. Treći reket Hrvatske Vrljić je na 243. poziciji, dok Sanda Mamić zauzima 386. mesto WTA liste.

Do sada su se Fed kup selekcije Srbije i Hrvatske sastale samo jednom (1996) u okviru takmičenja u Evroafričkoj zoni i pobedu su slavile Hrvatice, koje su te godine izborile i plasman u Svetsku grupu.

Žreb za plej of meč za popunu Svetske B grupe Fed kupa izmedju Srbije i Hrvatske, koji se igra 26. i 27. aprila u "Domu sportova", biće obavljen sutra u 12 časova u zagrebačkom Muzeju umetnosti.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC