• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA: Kragujevac slavi prvu pobedu

Radnički poveo protiv Zvezde sa 1:0 u finalu plej-ofa. Drugi meč igra se u nedelju, takođe u Kragujevcu.

 ODBOJKA: Kragujevac slavi prvu pobedu Izvor: MONDO

Odbojkaši Radničkog iz Kragujevca savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 3:1, po setovima 25:15, 25:19, 9:25, 25:22 i tako poveli sa 1:0 u finalnoj seriji plej-ofa domaćeg prvenstva.

Ko zna kako bi se sve završilo da crveno-beli u prva dva seta nisu bili tako impresionirani značajem utakmice i atmosferom u čuvenoj dvorani Jezero. Domaćin je za tili čas dobio prvi set sa 25:15, osvojivši čak pet poena direktno iz bloka.

U drugom setu je pri rezultatu 6:6 došlo do desetominutnog prekida, pošto je u gledalištu zapaljena jedna stolica.

Temperamentni navijači Radničkog "đavoli" zbog toga su prozivali pristalice protivničkog tima, ali ipak se nije moglo sa sigurnošću reći ko se to dosetio da huliganske običaje sa fudbala i košarke primeni na utakmici gospodskog sporta, kakva je odbojka.

Igrači Radničkog bolje su se snašli posle prekida, postepeno su povećavali prednost i posle 17:14 i 22:17 lako poveli sa 2:0.

Od tog trenutka su i crveno-beli rešili da zaigraju. Izabranici Željka Bulatovića poveli su sa 3:0 i 7:4, a nakon toga furioznom partijom čak sa 18:6. Trener Radničkog Slobodan Galešev povukao je "startere" na klupu, da se odmore i koncentrišu za četvrti deo meča.

Poslednji set protekao je u rezultatskoj "klackalici", a Zvezda je poslednje vođstvo imala pri rezultatu 17:18. Kragujevčani su uzvratili serijom od 4:0 i posle velike borbe napravili prvi od tri koraka na putu do prve titule u kolektivnim sportovima za "srpski Detroit".

Druga utakmica, takođe u dvorani Jezero, zakazana je za nedelju od 19 časova, dok se treći meč igra u Beogradu, u četvrtak, 1. maja, od 16.30.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC