• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kao nekad: Endi Marej pokazao što je bio "Broj 1" - pogledajte majstoriju (VIDEO

Autor mondo.rs

Još je "baruta" u Britancu kome su povrede razorile karijeru kada je trebalo da bude na vrhuncu. U subotu je odigrao prvi takmičarski meč od novembra.

 Endi Marej majstorija na terenu Izvor: Twitter/atptour

Endi Marej se vratio na teren i iako je jasno će mu biti potrebno još dosta da bar zaliči na "onog starog", ipak je obradovao navijače.

Britanac je u prvom kolu Sinsinatija pobedio domaćeg predstavnika Frensisa Tijafoa (81. igrača sveta), rezultatom 2:1 u setovima (7:6, 3:6, 6:1)

Jedan potez je bio posebno lep...

Trostruki grend-slem šampion nije igrao takmičarski meč još od novembra, a poznato je da je prošao pakao zbog problema sa kukom. U toku pauze zbog korone igrao je na egzibicijama i pokušavao da na njima uđe u ritam.

"Radujem se povratku takmičenjima. Zaista sam uživao poslednih nekoliko dana samo trenirajući sa top igračima. Radio sam sa Dominikom Timom, Andrejem Rubljovim i Karenom Kačanovim. Ti momci ne uzmiču. To je malo drugačija brzina od one na koju sam navikao, pa osećam da sam i dalje van ritma, ali osećam se veoma dobro na terenu, uzimajući u obzir moj kuk. To je sve što sam želeo. Hteo sam da odem na US Open (počinje 31. avgusta) i da ne osećam bol, da bih mogao opet da uživam u nastupima na grend slemu", rekao je Marej za sajt ATP-a.

U drugoj rundi Sinsinatija Marej će igrati protiv Saše Zvereva. Jasno je da će Nemac biti veliki favorit, ali biće svakako zanimljivo ispratiti koliko je Britanac u stanju da se suprotstavi sedmom igraču sveta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC