• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekad je bio prvi reket svijeta, sad brani Novaka: Riješili su da ga sruše, kao Moniku Seleš 1992!

Autor mondo.rs

Australijanac upozorava.

 Pol Meknemi - Đokovića ruše kao Moniku Seleš 1992. Izvor: Guliver/Getty Images/Matthew Stockman, MATTHEW STOCKMAN/GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Najbolji svjetski teniser je često na meti kritika zapadnih medija. Nije omiljen bio ni ranije, a sada su u njemu našli krivca za širenje korona virusa na Balkanu, pa posljednjih nekoliko nedelja mora da se bori sa tim.

Prije samo nekoliko dana, Novak je u opširnom intervjuu istakao da bi ponovo organizovao turnir, kao i da ne misli da je on kriv za porast broja zaraženih. A šta o tome misle u teniskom svijetu?

Često ga napadaju, a rijetko brane. Ali, sada je u zaštitu srpskog tenisera stao nekadašnji najbolji dubl igrač svijeta, čovjek koji je u singlu dogurao do 24. pozicije.

Australijanac Pol Meknemi, nekadašnji teniser i dugogodišnji penzioner, povukao je paralelu između Novaka Đokovića i Monike Seleš.

''Tretman koji Novak Đoković ima u anglosaksonskim medijima pred početak US Opena podsjeća na ono sa čim je Monika Seleš morala da se izbori pred vimbldon 1992. godine. Riješeni su da ga sruše, isto kao što su i nju. Sraman plan'', napisao je na tviteru Meknemi.

Pol je bio profesionalac od 1973. do 1988. godine, a tokom karijere je imao nekoliko velikih rezultata. Osvojio je po dva Australijen opena i Vimbldona u dublu, kao i Vimbldon u misk dublu. Sa svojom reprezentacijom je bio i Dejvis kup pobjednik.

Monika Seleš je 1992. godine na Vimbldonu važila za jednu od najozbiljnijih kandidatkinja za titulu. Ona je u tom trenutku bila vlasnica tri Gren slem titule, a na turniru u Engleskoj je u finalu poražena od Štefi Graf.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC