• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatski mediji: Srbija apsolutni favorit

Većina hvatskih listova odaje priznanje dvema srpskim teniskim zvezdama.

 Hrvatski mediji: Srbija apsolutni favorit  Izvor: MONDO

Većina hrvatskih listova u najavama predstojećeg plej-of duela najboljih teniserki Hrvatske i Srbije za ulazak u svetsku B grupu, sa velikom dozom respekta govori o srpskoj reprezentaciji, proglašavajući je apsolutnim favoritom.

"Nemoguća misija za Hrvatice" naslov je u dnevnom listu "Nedeljni vjesnik", koji ocenjuje da su "srpske teniserke, uprkos velikoj prednosti u kvalitetu, i dan pre meča prilično oprezne".

"Nedeljni vjesnik" navodi izjavu Jelene Kostanić-Tošić koja za gošće iz Beograda ima samo reči poštovanja. Kostanić-Tošić je pozvala sve ljubitelje tenisa da dođu u Dom sportova, jer je to "jedinstvena prilika da gledaoci vide drugu i petu igračicu sveta Anu Ivanović i Jelenu Janković. Bez Fed kupa to ne bi bilo moguće", zaključila je Kostanić-Tošić.

"Nika, zašto si odrasla?" pita se u naslovu "Večenji list", podsećajući čitaoce na vreme kada je sadašnji prvi reket Hrvatske Ožegović kao tinejdžerka bila mnogo bolje rangirana na VTA listi i kada je u 2004. godini u juniorskim danima jednom uspela da pobedi i Anu Ivanović.

"Hrvatice sa Srbijom traže čudo", glasi naslov u sportskom dnevnom listu "Sportske novosti SN", gde se odaje priznanje dvema srpskim teniskim zvezdama, koje "iako apsolutne favoritkinje" daju odmerene i uzdržane izjave povodom predstojećeg meča.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC