• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džej Džej: Neću se obazirati na navijače

Selektor srpskog Fed kup tima Dejan Vraneš izjavio je da njegove izabranice spremno dočekuju početak duela sa hrvatskom ekipom u Zagrebu.

 Džej Džej: Neću se obazirati na navijače Izvor: MONDO

"Igračice su se adaptirale na podlogu, trenirale proteklih dana i spremno dočekuju mečeve za ulazak u Svetsku B grupu. Svesni smo kvaliteta koji posedujemo, ali ovom duelu prilazimo veoma ozbiljno i maksimalno koncentrisani. Nikakve izjave protivnica nas ne mogu poremetiti, niti uticati na našu igru, jer devojke veoma dobro znaju kakvim kvalitetom raspolažu", izjavio je selektor Vraneš, uoči prih mečeva u subotu, u kojima če se sastati Ane Ivanović i Jelena Kostanić-Tošić, odnosno peta teniserka planete Jelena Janković i Nika Ožegović.

Savezni kapiten Srbije dodao je da je izuzetno zadovoljan formom svojih igračica.

"Ana Ivanović nije igrala takmičarske mečeve prethodnih dana, ali se nalazi u solidnoj formi, jer je radila sa kondicionim trenerom, dok je Jelena Janković praktično sa turnira stigla u Zagreb. Ona je u poslednje vreme promenila veliki broj podloga, ali će se veoma brzo adaptirati i ovde. Svakog dana vidi se napredak. Generalno, obe igračice su u dobroj formi i očekujem da će odigrati na maksimalnom nivou", dodao je Vraneš.

Jelena Janković je rekla da ih izjava hrvatskih teniserki "da bi trebalo sve četiri da se udruže kako bi savladale jednu od srpskih igračica" nimalo neće zavarati uoči početka susreta na gostujućem terenu.

"Ta izjava može da znači da su se Hrvatice predale ili da predstavlja deo taktike kako bismo se mi opustile uoči duela. Mi ovaj meč, bez obzira na poziciju protivnica na WTA listi, dočekujemo maksimalno koncentrisane kao da igramo protiv najboljih na svetu. Svesni smo da je uvek teže igrati mečeve u gostima i dueli u Slovačkoj bili su dobro iskustvo za nas. Ne znam kakva nas atmosfera očekuje u dvorani, ali bez obzira na to, biću spremna da pružim svoj maksimum. Neću se obazirati na navijače, već ću isključivo biti koncentrisana na svoju igru", rekla je Džej Džej.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC