• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONTE KARLO: Nole predao, prvi i drugi na crti

Đoković predao Federeru polufinalni duel, verovatno zbog prehlade. U finalu prvi i drugi reket sveta. Rafael Nadal favorit.

 MONTE KARLO: Nole predao, prvi i drugi na crti Izvor: MONDO

Novak Đoković predao je polufinalni meč turnira Master serije u Monte Karlu Rožeu Federeru pri vođstvu Švajcarca 1:0 u setovima (6:3) i 3:2 u drugom setu.

U finalu u nedelju igraće prvi i drugi reket sveta Federer i Rafael Nadal, kome će to biti četvrto uzastopno finale u Monte Karlu. Prethodna tri je dobio i sa pravom važi za favorita, jer se turnir igra na njemu omiljenoj podlozi - šljaci.

Đoković je u prvom setu imao tri prilike za brejk, medjutim, nije uspeo da ih iskoristi. Na drugoj strani Švajcarac je samo jednom došao u priliku da oduzme servis rivalu, materijalizovao je šansu, a zatim rutinski došao do prvog seta.

U drugom setu najpre je Federer napravio brejk, Đoković je uspeo da uzvrati, da bi posle petog gema predao meč, zbog, kako je objasnio, bola u grlu.

"Već tri dana se ne osećam dobro. Budim se sa bolovima u grlu. Mislio sam da neće biti ništa posebno. Kada se, medjutim, sastajete sa najboljim igračem na svetu, igrate duže poene i vraća vam se više lopti i jednostavno nisam mogao da sakupim dovoljno energije", rekao je Djoković i dodao:

"Trebalo mi je mnogo vremena i jednostavno sam odlučio da ne rizikujem ništa. Osećao sam malo vrtoglavicu u poslednja tri dana. Ne znam. Lekar na turniru nije mogao da mi da pravu dijagnozu".


Rafael Nadal deklasirao je četvrtog tenisera sveta Nikolaja Davidenka u dva seta - 6:3, 6:2. Drugi reket sveta je sjajnim forehndima primoravao Rusa da ide iz greške u grešku.

Ovo je bio njihov četvrti međusobni duel, a Rafa sada vodi 3:1. Jedinu pobedu Davidenko je ostvario u finalu Majamija.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC