• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Ivanović: Imamo kvalitet za titulu u FED Kupu

Rovita Ana Ivanović izjavila je da Srbija ima kvalitet za titulu u Fed kupu.

 Ana Ivanović: Imamo kvalitet za titulu u FED Kupu Izvor: MONDO

Nedovoljno oporavljena Ana Ivanović je priznala posle meča da nije igrala na očekivanom nivou, ali da je veoma zadovoljna zbog ubedljive pobede Srbije protiv Hrvatske i plasmana u Svetsku B grupu Fed kupa.

“Veoma sam srećna što sam zaigrala i što sam uspela da osvojim poen za našu ekipu i to ključni koji nas vodi u Svetsku grupu. Bila sam nervozna na početku meča, loše sam servirala, ali u drugom setu sam se skoncentrisala i popravila igru”, rekla je Ivanović i dodala da je pokušala da odigra najbolje, kao i uvek, jer “nikada ne potcenjuje protivnika”.

Ona je dodala da joj je žao što nije mogla da pomogne ekipi u prvom duelu, ali i pohvalila igru Ane Jovanović, koja ju je zamenila na tom meču.

“Ostvarili smo veoma važne pobede i veoma smo ponosni jer je ceo tim učestvovao u konačnom trijumfu i plasmanu u Svetsku B grupu, gde nam je, realno, mesto. Mislim da imamo potencijal za titulu u Fed kupu i nadam se da ćemo uspeti da je i osvojimo”, rekla je Ana Ivanović, izrazivshi žaljenje što je izostala žešća atmosfera u Domu sportova.

“Navijanje je bilo korektno, publika je nagradila svaki lep poen, ali mi je malo žao jer je izostala atmosfera sa vise emocija, koja krasi mečeve Fed kupa”, dodala je druga igračica sveta, koja će naredne nedelje početi sezonu na šljaci, odbranom titule u Berlinu, a zatim i na turniru u Rimu.

Najboljeplasirana hrvatska igračica Nika Ožegović je rekla da je zadovoljna što je imala priliku da igra protiv jedne od najboljih igračica sveta.

“Za mene je ovaj duel bio odlična prilika da vidim kolike su moje trenutne mogućnosti I na kom sam ja nivou. Zadovoljna sam svojom igrom, iako je činjenica da je Ana igrala slabije nego inače. Ona je nervozno ušla u meč, a njen forhend, koji je inače projektil, štekao je na početku. Kada je osvojila prvi set, igrala je mnogo opuštenije”, izjavila je Ožegović, koja na WTA listi zauzima 150. mesto.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC