• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Noga iz okreta, lakat ispod ruke: Ovo su najluđi nokauti u istoriji UFC-a! (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

Posle prošlog vikenda, ponovo se povela rasprava o najluđem nokautu

 Noga iz okreta, lakat ispod ruke: Ovo su najluđi nokauti u istoriji UFC-a! (VIDEO) Izvor: YouTube/David Hermann

Hoakin Bakli podigao je svet MMA i sporta uopšte na noge proteklog vikenda, kada je spektakularnim nokautom pobedio Impu Kasanganaja i tako privukao pažnju na sebe. Reagovali su svi: od boraca do predsednika UFC-a Dejne Vajta.

Bakli je tim jednim udarcem završio prilično ujednačen meč i oduševio sve. Njegov tim i komentatori skočili su na noge i povikali da je to "najluđi nokaut u istoriji MMA".

Možda će vas zanimati

A da li je?

Vajt je sam postavio to pitanje svojim brojnim pratiocima na Tviteru i dobio razne odgovore.

Ako i vi ne znate, da vam malo pomognemo i da se svi podsetimo nekih ludih nokauta.

Jair Rodrigez – Čan Sung Džung

Ovo je jedan od najkreativnijih i najčudnijih nokauta svih vremena. Dvojica velikih rivala borili su se 24 minuta i 59 sekundi, dakle falio im je sekund do kraja borbe, a onda je Meksikanac uradio nešto što niko do sada nije video i za šta je svima trebao usporeni snimak. Pošto je gubio na poene, ispružio je ruke i pozvao "Korejskog zombija" na još jednu razmenu. Kada ga je protivnik poslušao, on mu je ušao u gard i odozdo ga udario laktom u bradu i poslao u zemlju snova – sekund pre kraja!

Edson Barboza – Teri Etim

Ovo je možda i vizuelno najlepši udarac na ovoj listi. Nekadašnji kikbokser i mau tai borac nokautirao je rivala na način koji vas prosto tera da ga iznova gledate: iz okreta u naletu. Nema šta da se priča, gledajte i sami:

Edson Barboza nokaut
Izvor: YouTube/David Hermann

Horhe Masvidal – Ben Askren

Samo pet sekundi je trebalo Masvidalu da nokautira Askrena, pogotovo na ovaj način, pogotovo u ovakvoj borbi. Dugo se čekao ovaj meč, raspravljalo se ko je bolji, ko je favorit, borci su razmenjivali otrovne strelice, ali bilo je gotovo i pre nego što je počelo. Masvidal se zatrčao ka rvaču Askrenu, koji se instinktivno spustio da bi preneo borbu u parter. Njegov rival je pretpostavio da će reakcija biti ovakva, pa je skočio i kolenom odvalio protivnika u glavu, onesvestivši ga odmah.

Fransis Nganu – Alister Overim

Ovaj nije toliko bizaran ili spektakularan koliko je RAZORAN! Kamerunska zver sastala se sa veteranom Overimom pre tri godine. Posle početnog opipavanja snaga, Nganu je ispalio ubilački levi aperkat koji je maltene Overima podigao sa poda. Holanđanin je bio onesvešćen dok je još padao dole…

Nganu nokautira Overima
Izvor: YouTube/King Conor McGregor

Anderson Silva – Viktor Belfort

Silva je bio jedna od najvećih MMA zvezda te 2011. godine, a danas važi za jednog od najboljih svih vremena, a kod mnogih i za najboljeg. Ali, taj duel sa zemljakom Brazilcem Belfortom je trebalo da mu bude najteži ispit do tada: obojica su sjajni udarači, a Belfort je bio u seriji od tri nokaut pobede. Dok su stajali jedan ispred drugoga, Silva je sakrio svoj udarac, a onda iz neprirodnog položaja, bez nameštanja, kroz gard udario u bradu i poslao u zemlju snova.

Silva nokautira Belforta
Izvor: YouTube/MMA HL

Šta vi kažete?

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC