• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konor objavio ono što smo svi znali: Opet se "vraća" u oktagon, protivnik je vrlo zanimljiv

Autor Pavle Knežević

Dva bivša šampiona, dve Habibove žrtve izgleda u januaru ponovo idu na megdan

 Konor-Mekgregor-povratak-penzija-Dastin-Poarje-MMA-UFC-Habib-Nurmagomedov-borba Izvor: Guliver/Getty images/Steve Marcus

Niko mu zaista nije poverovao kada je početkom juna opet objavio da ide u penziju. I bili smo svi u pravu, Konor Mekgregor se vraća iz "penzije" po treći put.

Njegov protivnik će biti Dastin Poarje, a borba bi trebalo da se održi 23. januara. Mekgregor se nada na stadionu Dalas Kaubojsa, sa publikom.

Možda će vas zanimati

Pre poslednjeg povlačenja, Mekgregor je pobedio Donalda Seronea za 40 sekundi, ali on i dalje ne može da izbaci iz glave batine koje je dobio od Habiba Nurmagomedova pre dve godine i od tad pokušava da izmoli revanš.

Ipak, pošto se Rus ne da, Mekgregor se odlučio za još jedno zvučno ime i još jednu Habibovu žrtvu i bivšeg privremenog šampiona lake kategorije.

"Prihvatio sam, datum je 23. januar! Moj cilj je da se ova borba održi na stadionu Dalask Kaubojsa, kako treba! Džeri Džons je prijatelj, a stadion može da prihvati naše navijače. Biću spreman za Teksas i Teksas će biti spreman za moje navijače! A onda Meni", napisao je Mekgregor.

Ovo "Meni" se odnosi na Menija Pakjaa, najvećeg boksera svoje generacije, koji se još nije povukao, iako ima 42 godine. Jasno je da Mekgregor juri novac, baš kao i pre tri godine kada je boksovao protiv Flojda Mejvedera.

Poarje je navodno prihvatio ponudu i ovo bi mogao da bude vrlo zanimljiv meč dvojice udarača i bivših šampiona. Amerikanac je prošle godine postao privremeni šampion lake kategorije protiv Maksa Holoveja, ali je protiv Habiba, baš kao i Mekgregor, bio potpuno nemoćan.

Dastin i Konor su se već borili 2014. i tada je Mekgregor pobedio tehničkim nokautom.

Poarje je u junu pobedio Dena Hukera na poene posle sjajnih pet rundi borbe. Mekgregor nije ulazio u oktagon od januara, kada je uništio Seronea.

Tagovi

UFC

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC