• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal strahuje, mogao bi da ostane bez šanse da stigne Novaka: Turnir u Parizu je u velikom problemu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak je očigledno napravio dobru odluku.

 masters-pariz-novak-djokovic-rafael-nadal Izvor: Guliver/Getty images/Clive Brunskill, Clive Brunskill/Getty Images Europe

Novak Đoković je ove godine rešio da prvi put posle 13 godina zaigra na turniru u Beču i to je očigledno bio pravi potez. Za sada je pobedio Krajinovića i Ćorića i obezbedio još jedan rekord.

Možda će vas zanimati

Posle ova dva trijumfa biće sigurno prvi na ATP listi do kraja godine, a njegovo odustajanje od turnira u Parizu moglo bi višestruko da mu se isplati. 

Dobiće bodove sa turnira u Beču, a turnir u Parizu bi mogao da bude i otkazan. Zbog situacije sa virusom korona u Francuskoj se uvode nove restriktivne mere i masters u prestonici je u opasnosti. 

Bilo je planirano da na svakom meču prisustvuje 1.000 navijača, ali sada je ta odluka promenjena i publike neće biti uopšte. Predsednik Francuske Emanuel Makron najavio je karantin koji će trajati najmanje do 1. decembra, a ostaje da se vidi kako će se u tim uslovima igrati tenis. 

Neki teniseri treba tek da stignu , a posle novih restriktivnih mera vlade Francuske pitanje je kako će takmičari doći u Pariz.  Od srpskih tenisera na ovom turniru su prijavljeni Filip Krajinović, Miomir Kecmanović, Dušan Lajović, a Laslo Đere igra kvalitikacije.

Rafael Nadal bi pobedom osvojio novih 640 bodova na ATP listi, ali ostaje da se vidi da li će turnira uopšte biti. Ako se turnir ne održi, Novak Đoković bi mogao da ostane nedodirljiv na prvom mestu ATP liste i mnogo duže od samog kraja sezone. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC