• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raku neko "staje na žulj", Strijelac saznaje tešku istinu...

Autor Vesna Kerkez

Pročitajte dnevni horoskop za 2. decembar 2022. godine!

 dnevni horoskop za 2. decembar 2022. Izvor: Shyntartanya/Shutterstock

OVAN

Dnevni horoskop za 2. decembar 2022. godine biće u jeku radosti i lijepog raspoloženja. Jedna osoba će vam ispuniti dan, a to može da bude blizak prijatelj ili simpatija. Pustite brigu na veselje i konačno odahnite od silnih obaveza. Čuvajte se prehlada!

BIK

Ni ne slutite koliki potencijal imate u sebi, ali vas ljenost spriječava u tome. Pokrenite se konačno, ako ne želite da propustite važne poslovne prilike. Budite više brižniji prema porodici i rodbini, jer sebičnost je loša osobina koju niko ne voli. Više se fizički aktivirajte!

BLIZANCI

Zvijezde vam donose konačno razrješavanje zbrke u vašoj glavi. Konačno ćete da se pokrenete na polju karijere, a svi nestrpljivo čekaju vašu energiju i ideje. Važno je da na početku novim ljudima postavite jasne granice kako kasnije ne biste imali probleme. Posvetite se više patneru!

RAK

Početak dana biće vam okupiran obavezama, a moguće je da će neko na poslu da vam "stane na žulj". Nepravda je ono što vas najviše pogađa, ali neki put je dobro da pustite stvari da idu svojim tokom. Svađom i prepirkama nećete ništa da riješite. Ostanite dosljedni i obratite se pravim ljudima.

LAV

Dnevni horoskop vam donosi konačan mir u kući. Iako je iza vas bio težak period, kao da ste izvikli najbitnije lekcije iz njega. Nemojte da se plašite da izađete iz zone komfora i promijenite vašu svakodnevicu. Nije loša ideja da okupite stare prijatelje i uživate u ostatku dana.

DJEVICA

U prvoj polovini dana neće vam "sve ovce biti na broju", pa je možda i bolje da se malo izolujete i na svoj način izbacite nakupljeno nezadovoljstvo. Odlazak u šoping, trening ili kafica za svoju dušu će vam dobro doći. Obratite pažnju na napetost u mišićima, prijaće vam i masaža!

VAGA

Dnevni horoskop za 2. decembar 2022. godine vam poručuje da konačno presječete i doneste odluke po pitanju ljubavi, a koju već dugo vremena vagate. Posavjetujte se sa nekim iskusnijim ili starijim kako biste lakše donijeli odluku, ali što više odugovlačite, biće vam teže. Moguća je povišica na poslu!

ŠKORPIJA

Ovih dana emocije vas preplavljuju i kao da ne znate kako da se izborite sa njima. Ostavite težak period iza sebe, jer mu je tu i mjesto i hrabro koračajte naprijed! Vrijeme je da prihvatite ruku koja vam pruža pomoć i da konačno stanete na noge. Obratite pažnju na reumu!

STRIJELAC

Lakše vam je da zavarate sebe, nego da priznate istinu... Ali, neko će vam otvoriti oči. Saznaćete nešto što će vam totalno poremetiti dan. Savjet je da osvijestite sebe i da sve loše preokrente u svoju korist i učinite ga dobrim za vas.

JARAC

Nije samo tvrdoglavost ta koja vas sputava da učinite velike korake u poslu, već i sebičnost. Ostavite ova dva po strani i vidjećete kako se stvari mijenjaju na bolje. U vašem svijetu važno je da ostavite dobar utisak na druge, ali onaj iskren. Nemojte da zapostavljate redovne preglede kod ljekara!

VODOLIJA

Neko će iz vašeg okruženja da prepozna vašu inteligenciju i biće očaran njome. Moguća je zanimljiva ponuda što se tiče posla, radite na sebi i nemojte da se dvoumite, već je prihvatite. Slobodne Vodolije biće na meti udvarača. Dajte sebi oduška, ali ne pretjerujte u tome, ipak je stabilna veza ono čemu težite.

RIBE

Dnevni horoskop za 2. decembar 2022. godine vam savjetuje da hrabro zakoračite u nove poslovne pobjede. Ne posusajte pred lošijim od vas, već dokažite sebi i drugima šta sve znate i umijete. Obratite više pažnje na partnera, jer će vam on biti njveća podrška u svemu tome!

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop