• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Ili jesi ili nisi lav!

Autor mondo.ba

Trener Borca m:tel Jani Čop i prvi golgeter Stefan Janković dali zanimljive izjave poslije pobjede nad Konjuhom 31:23 (15:10), koja je približila Banjalučane nadomak odbrane titule prvaka Bosne i Hercegovine.

 Borac m:tel: Ili jesi ili nisi lav! Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Šef struke crveno-plavih je "reklamirao" slogan sponzora, a srednji bek je podvukao da je Borac najveći "brend" grada na Vrbasu.

"Izuzetno teška utakmica koju je trebalo psihički izdržati posebno u kriznim situacijama. Bilo kao u sloganu našeg sponzora: ”Ili jesi ili nisi lav”. Igrači su se lavovski borili na terenu i ja im na tom čestitam. Napravili smo dobar posao ali opuštanja nema, ništa još nije gotovo jer imamo još dva meča. Želio bih se zahvaliti publici koja je u ovim teškim trenucima bodrila svoj klub", izjavio je Čop, a prenio klupski sajt.

I Janković je ponovio da je trijumf nad ekipom iz Živinica najvažniji u Ligi 4 i zahvalio navijačima na podršci tokom cijelog susreta u dvorani "Borik".

"Dokazali smo još jednom da vrijedimo i da je Borac najbolji banjalučki brend", izjavio je Janković, inače najefikasniji akter utakmice sa čak 14 golova.

Naredni meč u petom kolu Lige 4, crveno-plavi igraju protiv sarajevske Bosne (srijeda, 20 časova) u sportskoj dvorani "Borik".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC