• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajevi": Lihtenštajn generalna proba

Autor mondo.rs

Uoči početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj, reprezentacija Bosne i Hercegovine posljednju provjeru imaće 4. septembra, kada će ugostiti Lihtenštajn.

Kvalifikacije za EURO 2016 počinju 9. septembra, a pet dana ranije "zmajevi" će protiv Lihtenštajna imati generalnu probu.

To je potvrđeno na jučerašnjoj sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na kojoj je potvrđeno da će Safet Sušić i u narednom kvalifikacionom ciklusu sjediti na klupi reprezentacije.

HAJROVIĆ U VERDERU

Dosadašnji član Galatasaraja i učesnik Mundijala u Brazilu, Izet Hajrović potpisao je ugovor sa njemačkim Verderom. Krilni igrač dogovorio je saradnju na četiri godine, a danas bi trebalo da bude predstavljen u novom klubu.

Meč sa Lihtenštajnom biće odigran 4. septembra u BiH, ali još nije određeno u kojem će gradu "zmajevi" ugostiti 162. reprezentaciju na FIFA rang listi.

U kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj, BiH će igrati u grupi B, u kojoj su još Belgija, Izrael, Vels, Kipar i Andora.

Reprezentativci BiH prvi meč odigraće 9. septembra protiv Kipra, nakon čega slijede dueli sa Velsom 10. oktobra, Belgijom tri dana kasnije…

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC