• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

„Zmajevi“ počinju operaciju Francuska

Autor mondo.ba

Reprezentacija BiH okupila se danas u Trening centru nacionalnog Fudbalskog saveza u Zenici.

Pred izabranicima Safeta Sušića je novi kvalifikacioni ciklus za Evropsko prvenstvo koje će se 2016 godine održati u Francuskoj.

„Zmajevi“ u kvalifikacijama startuju 9. septembra protiv Kipra. Međutim, prije te utakmice, u četvrtak ih očekuje prijateljski duel na tuzlanskom „Tušnju“ protiv Lihtenštajna.

"Protiv Lihtenštajna će igrati kombinovani tim. Biće pun stadion i ne mogu uskratiti našim navijačima da na djelu ne vide Džeku, Pjanića i Begovića, koji će odigrati po jedno poluvrijeme”, rekao je selektor Sušić.

Ono glavno počinje u utorak 9. septembra. Na otvaranju novog kvalifikacionog ciklusa za EP BiH će u Zenici dočekati Kipar.

"Dobro će nam doći ova utakmica s Lihtenštajnom, da vidimo gdje smo i šta smo. Drago mi je što smo se opet okupili, kratko je istakao reprezentativac Haris Medunjanin.

Ulaznice za meč sa Kipranima biće puštene u prodaju u utorak. Štampano je 11.000 ulaznica, po cijenama: 40 KM tribina Zapad, 30 KM tribina Istok, te 20 KM tribine Jug i Sjever. Navijačima Kipra pripast će 120 ulaznica i oni će biti smješteni na sjevernoj tribini zeničkog stadiona. Utakmica BiH – Kipar igra se 9. septembra i počinje u 20.45 časova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC