• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Evo zašto je Bajern veliki klub...

Ono što su navijači Bajerna uradili je neverovatno, skoro kao ono čime ih je klub potom obradovao...

Utakmica između CSKA iz Moskve i Bajerna iz Minhena bila je osma u istoriji Lige šampiona, koja je igrana pred praznim tribinama, a prva "zaključana" u Rusiji.

Šampioni dve zemlje sastali su se u meču 2. kola Grupe E, u utorak uveče, pobedili su gosti golom Tomasa Milera sa bele tačke (0:1), ali zbog tog ishoda nije imao ni ko da se nervira, niti raduje. Uživo.

Samo naizgled...


Najzagriženiji fanovi Bajerna, znajući već dugo da će CSKA biti kažnjen zbog divljanja svojih navijača u Rimu tokom utakmice sa Romom, organizovali su se na vreme i uspeli da iznajme stanove u soliterima koji se nalaze "tik" uz "Himki arenu", kapaciteta 18.636 mesta.

I... Doputovali su u Moskvu, izašli na terase (iako je bilo tek koji stepen iznad nule), otvorili pivo i zapevali omiljene pesme. Svedoci kažu da se pesma čula i tokom utakmice.

Tobi Švajnštajger, stariji brat jednog od najboljih igrača Bajerna Bastijana, bio je sa nekoliko prijatelja u jednom od solitera kraj "Himki arene" i tvitovao je tokom utakmice, pa možete iz njihove perspektive da zaključite šta su i koliko mogli da vide od događaja na terenu.



Naravno, ovaj poduhvat nije promakao menadžmentu Bajerna, koji je dan kasnije obavestio sve navijače koji su potrošili novac za put u Moskvu i rentiranje stanova da će im - svi troškovi biti refundirani!

Kapa dole, i jednima i drugima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC