• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo su "đavoli" za "zmajeve"

Autor mondo.ba

Selektor Belgije Mark Vilmots saopštio je u četvrtak spisak 24 fudbalera na koje računa za mečeve sa Andorom i Bosnom i Hercegovinom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

Kormilar "crvenih đavola" na okupljanje u ponedjeljak pozvao je i povrijeđnog Aksela Vitsela, a dva nova imena u nacionalnom timu Belgije su defanzivac Džejson Denajer i napadač Janik Fereira-Karasko.

"Na Vitsela sigurno ne računamo za utakmicu sa Andorom, ali za BiH, mislim da bi mogao biti spreman. Denajer i Fereira-Karasko su takođe u igri. Prvi je član Mančester sitija na pozajmici u Seltiku, igra na poziciji centralnog defanzivca. On bi trebao da zamijeni Tomasa Vermalena, a Fereira Karasko u napadu Kevina Miralesa", rekao je Vilmots belgijskim medijima.

Kvalifikacije za EURO 2016 za Belgiju počinju u petak protiv Andore, obzirom da je prvi susret sa Izraelom odgođen zbog rata u pojasu Gaze. Tri dana kasnije gostovaće na zeničkom "Bilinom polju" selekciji "zmajeva".

Golmani: Tibo Kurtoa (Čelsi), Sajmon Minjole (Liverpul), Žan-Fransoa Žile (Torino)

Odbrana: Tobi Alderveireld (Sanderlend), Loren Siman (Standard), Džejson Denajer (Seltik), Vensan Kompani (Mančester siti), Nikolas Lombarts (Zenit), Sebastijan Pokonjoli (Vest Bromvič Albion), Žel Van Dam (Standard), Jan Vertongen (Totenhem).

Vezni red: Naser Čadli (Totenhem), Kevin De Brujne (Volfsburg), Stiven Defur (Anderleht), Musa Dembele (Totenhem), Maruan Felaini (Mančester junajted), Rađa Naingolan (Roma), Aksel Vitsel (Zenit).

Napad: Janik Fereira-Karasko (Monako), Eden Azar (Čelsi), Adnan Januzaj (Mančester junajted), Romelu Lukaku (Everton), Dries Mertens (Napoli), Divok (Lil).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC